hola

La Regidoria de Comerç està elaborant una nova guia de comerços i serveis de la localitat que es pugui mantenir actualitzada i sigui accessible.

Per aquest motiu, serà una guia online que es podrà consultar a través del web municipal. Aquesta guia pretén ser una eina viva on poder trobar la informació dels establiments comercials i de serveis, els seus horaris, què ofereixen cadascun d’ells, imatges dels seus negocis i quines són les seves xarxes socials, entre d’altres. Actualment, la Regidoria de Comerç s’ha posat en contacte amb tots els propietaris de comerços i serveis per tal d’informar-los d’aquesta nova guia telemàtica.

Cada establiment parteix d’un perfil amb unes dades bàsiques que ha d’anar complimentant per tal de tenir el màxim de la informació que vol oferir a la ciutadania. Els comerciants tindran control total de la seva informació perquè tindran sempre accés directe i personalitzat a la seva fitxa, de manera que es podrà mantenir actualitzada, segons ha explicat la Regidoria de Comerç.

La idea és que al mes de març ja pugui estar operativa a través del web de l’Ajuntament de Santa Perpètua, de la mateixa manera que ara ja es pot consultar la Guia de marxants dels mercats ambulants.

La regidora de Comerç, Neus Garcia, ha afirmat que “ara es fa una aposta per una guia online de tots els comerços i serveis de Santa Perpètua amb la complicitat dels seus propietaris per tenir-la sempre actualitzada” i ha afegit que “per a la ciutadania disposar d’aquesta nova guia telemàtica serà una eina útil per poder saber on trobar allò que necessita sense haver de marxar del municipi”. La regidora ha explicat que aquests dies s’estan fent les visites per explicar-los la guia i solucionar els dubtes que puguin tenir.


Foto: Fira de Comerç de 2022 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]