hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua posa en marxa un nou cicle de xerrades i tallers adreçats a famílies que volen ampliar els seus coneixements sobre el desenvolupament i l’educació dels seus fills i filles. La primera sessió tindrà lloc avui a les sis de la tarda amb el títol Benvingut Nadó! que anirà a càrrec de la mestra, psicòloga i terapeuta familiar experta en criança i educació, Celeste Vaiana.

Aquest serà el segon cicle SPM en família i tractarà temes que poden interessar a pares i mares amb nadons, infants i adolescents i que aniran sobre els canvis en la família després del naixement d’un fill, alimentació, pantalles, adolescència, descans i son, gestió de conductes agressives, bulling, sexualitat o educació, entre molts d’altres.

L'Ajuntament fa una aposta per programar més d’una vintena d’activitats que es desenvoluparan des del 8 de febrer al 15 de juny amb l’objectiu que tot tipus de famílies puguin identificar-s'hi i assistir-hi per trobar un espai de relació comú on compartir experiències al voltant de l’educació i els reptes com a pares i mares. La intenció és també repensar la forma de fer de pares i mares i dotar d’eines per poder respondre als nous reptes de l’educació.

L'Ajuntament ja va fer un primer cicle el curs passat amb una molt bona acollida per part de les famílies. L’assistència a les xerrades és lliure i gratuïta però les places estan limitades i per aquest motiu es recomana fer una inscripció prèvia a través d'un enllaç al web municipal. Totes les xerrades tindran lloc al SOAF, a l’edifici de Serveis Educatius (antiga escola Els Aigüerols) a les 18 hores.

La programació compta amb la participació de la comunitat educativa de Santa Perpètua, l’associació Espiral Catalunya i Mamalleta’m.

Les temàtiques d'aquest mes de febrer seran: El descans i la son en la petita infància, amb Carla Doblado, psicòloga referent de benestar emocional i Gisela Fernández, nutricionista de l’Equip d'Atenció Primària de Santa Perpètua de l'ICS, el 22 de febrer; Gestionar la nostra conducta agressiva, amb Sònia Vallecillos, psicòloga del Centre Somnia Psicologia, el 23 de febrer i Benvinguda adolescència! amb Gus Bas, psicòleg i terapeuta familiar, el 27 de febrer.


Foto: L'any passat ja es va realitzar una programació de xerrades / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]