hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua invertirà uns 370.000 euros en una nova fase del Pla d’asfaltat que inclou sis noves actuacions al carrer de Lleida; a l’avinguda de Jacint Verdaguer; a les avingudes Set i Setze, al barri de la Florida; al camí antic de Santiga i a la rotonda limítrof amb el municipi de La Llagosta.

La durada de les obres està prevista en un mes i tres setmanes. Aquesta nova actuació inclou un àmbit total d’asfaltat de més de 7.000 m2 i forma part del programa d’Inversions Municipals 2021-2023. El Consistori ha informat que el projecte es troba en fase d’adjudicació.

La primera fase del Pla d’asfaltat es va portar a terme a l’avinguda de Jacint Verdaguer, entre la rotonda dels Arbres Blancs i la línia de rodalies R8; al carrer del Mar Adriàtic, entre els carrers del Mar del Nord i del Vallès; al carrer d’Ausiàs March, entre l’avinguda de Girona i el car­rer de Josep Carner; i al carrer de Tierno Galván, en el tram entre l’avinguda de Girona i el carrer de Pau Vila. En aquesta primera intervenció, que es va dur a terme a la primavera de 2022, es va destinar més de mig milió d’euros. Una segona fase es va executar al setembre i va incloure l’asfaltat de l’avinguda de Santiga i del carrer Coders, situat al polígon industrial Santiga on es van invertir més de 290.000 euros.

Amb la nova actuació, el Consistori ha destinat més d’un milió d’euros en la millora del ferm de més d’una desena de carrers del nucli urbà i vials dels polígons industrials de la ciutat


Foto: Asfaltat del carrer d'Ausiàs March en el marc de la primera fase del Pla / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]