hola

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l'alerta del Pla PROCICAT per onada de fred en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya.Fins diumenge es preveu que es pot superar el llindar de fred a tot el territori català excepte les comarques de l'extrem sud (Montsià, Terra Alta i Baix Ebre), a casa de l'afectació del vent en aquestes comarques, segons ha informat en un comunicat.

Protecció Civil ha informat de l'onada de fred als municipis demanant-los que informin al CECAT dels espais que tinguin habilitats per a acollir les persones que ho necessitin i també que activin els procediments i convenis que disposin per aquesta situació.

Igualment, el cos de Mossos d'Esquadra també vetllarà per detectar i gestionar en coordinació amb els municipis i el CECAT ajuda per als sense sostre en cas de necessitats excepcionals.

Davant aquesta onada de fred, es recomana molta prudència en la mobilitat en cas de trobar gel a la calçada. També cal extremar les precaucions amb els aparells de calefacció als habitatges, i garantir sempre una correcte ventilació. En dies d’onada de fred, vestiu-vos amb roba i calçat adequats per a temperatures baixes. Poseu-vos diverses capes, per mantenir la calor corporal durant més temps i protegiu-vos la cara i el cap i eviteu l’entrada directa d’aire fred als pulmons. Consulteu els consells de Protecció Civil davant les onades de fred.


Foto: Es preveu fins diumenge una nova onada de fred / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]