hola

La campanya Cap infant sense joguina que organitza anualment la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha beneficiat un total de 66 infants de 31 famílies en situació de vulnerabilitat.

El Consistori ha volgut destacar que la inclusió d'aquesta acció a la campanya SPM és Nadal ha ajudat a fer atendre que és una activitat municipal. L'aportació ciutadana a la campanya de recollida de joguines ha sumat un 22% de les joguines que s'han fet servir, gràcies a les donacions fetes a través de la Xarxa de Centres Cívics i del punt que per segon any ha muntat la immobiliària Romo Real Estate.

La Regidoria de Serveis Socials vol agrair el suport de l'alumnat de l’Institut Rovira Forns que, en el marc del Servei Comunitari, van prendre part en el procès d’elaboració del lots de joguines que es van repartir a les famílies beneficiàries. Cada infant va rebre un joc o joguina i un llibre adequat a la seva edat, gràcies a les recomanacions de la Biblioteca Josep Jardí. La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, ha detallat que "els encàrrecs de joguines i llibres s'han fet a establiments locals que han facilitat aquesta tasca".

El lot ha estat fet amb la idea que les famílies van donar sobre el tipus de joguina que els agradava, però, de moment, a la regidoria esperen que els facin arribar com ha estat la rebuda d'aquests regals. Ana Bajo ha subratllat que el Cap infant sense joguina no és només una acció de Serveis Socials sinó que és de tot el municipi i que englobar-la en la campanya SPM és Nadal ha ajudat a difondre aquesta idea.

Si es fa una comparativa d'aquesta mateixa campanya amb altres anys, la xifra d'enguany ha minvat de manera important respecte anys anteriors. Aquest 2023 han estat un total de 66 infants de 31 famílies mentre que l'any anterior van ser 96 infants de 46 famílies vulnerables. Són 30 infants menys i 15 famílies menys. Si la comparativa es fa amb altres anys encara és més destacada la disminució. per exemple el 2020 van ser 76 famílies i 170 infants. La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha donat molta importància a aquesta dada perquè això pot significar que l'economia familiar ha anat millorant aquest darrer anys.


Foto: Infants del Servei Comunitari preparant els lots / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]