hola

Les obres de construcció de l'Skate-Park, que s'ubicarà al Parc dels Ametllers, van començar ahir 9 de gener i tenen una durada de tres mesos. El projecte es va adjudicar a l'empresa Vulcano Skateparks per un pressupost de 146.819,98 euros. Amb motiu de la contsrucció d'aquest nou equipament esportiu, les parades del mercat ambulant que s'ubicaven al passeig de la Florida compreses entre el tram que va de la rotonda del Pensament fins al CAP de la Florida es traslladen a l'aparcament de l'avinguda de l'Onze de Setembre, al costat del recinte firal. El trasllat s'iniciarà aquest mateix 12 de gener. L'Ajuntament recorda que no es podrà estacionar en aquest aparcament tots els dijous fins que durin les obres.

La construcció de l'skate-park respon a la demanda de joves de Santa Perpètua aficionats a la pràctica de diverses modalitats d’activitats recreatives i esportives vinculades als patins, skates i bicicletes. En aquest sentit la pista ha estat desenvolupada en col·laboració amb aquests futurs usuaris i serà un espai especialment dissenyat per a la pràctica del skate tot i que també serà apte per a la resta de modalitats d’esports urbans com BMX, Roller, segons s'especifica en el projecte.

La nova pista s'ubicarà a l'antiga zona destinada a aparcament en el parc dels Ametllers i disposarà una superfície total construïda de 753,80 m2.


Foto: Les obres es van iniciar ahir / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]