hola

Les obres de construcció de l'Skate-Park, que s'ubicarà al Parc dels Ametllers, van començar ahir 9 de gener i tenen una durada de tres mesos. El projecte es va adjudicar a l'empresa Vulcano Skateparks per un pressupost de 146.819,98 euros. Amb motiu de la contsrucció d'aquest nou equipament esportiu, les parades del mercat ambulant que s'ubicaven al passeig de la Florida compreses entre el tram que va de la rotonda del Pensament fins al CAP de la Florida es traslladen a l'aparcament de l'avinguda de l'Onze de Setembre, al costat del recinte firal. El trasllat s'iniciarà aquest mateix 12 de gener. L'Ajuntament recorda que no es podrà estacionar en aquest aparcament tots els dijous fins que durin les obres.

La construcció de l'skate-park respon a la demanda de joves de Santa Perpètua aficionats a la pràctica de diverses modalitats d’activitats recreatives i esportives vinculades als patins, skates i bicicletes. En aquest sentit la pista ha estat desenvolupada en col·laboració amb aquests futurs usuaris i serà un espai especialment dissenyat per a la pràctica del skate tot i que també serà apte per a la resta de modalitats d’esports urbans com BMX, Roller, segons s'especifica en el projecte.

La nova pista s'ubicarà a l'antiga zona destinada a aparcament en el parc dels Ametllers i disposarà una superfície total construïda de 753,80 m2.


Foto: Les obres es van iniciar ahir / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]