hola

El Grup Bimbo va col·laborar amb el Casal d'Estiu amb una subvenció per contractar dues monitores que van donar suport a infants amb necessitats especials, en el marc de la iniciativa de l’empresa del programa Buen vecino, que promou accions de caire social en els municipis on té centres de treball, com és el cas de Santa Perpètua. L’alcaldessa, Isabel Garcia; i la regidora de Serveis Socials, Ana Bajo; han rebut aquest dilluns 12 de desembre una representació de l’empresa formada per Núria Recaj i Rosa Sáez, per agrair-li aquesta col·laboració. Les representants de Bimbo han lliurat una placa a l'Ajuntament.

El patrocini del Grup Bimbo s'emmarca en el projecte Buen Vecino, que la multinacional desenvolupa a nivell mundial on la companyia busca ajudar al municipi en un projecte social, segons ha explicat la representant Núria Recaj que ha afegit que en aquesta ocasió ha estat el monitoratge del casal d'estiu, "un projecte molt bonic en el que hem pogut ajudar al municipi i a la gent que més ho necessita" . Les representans de Bimbo van recordar que en aquests anys l'empresa ha col·laborat amb l'EMA amb l'adquisició d'instruments; l'educació vial amb bicicletes i equipació per al parc del trànsit, i amb el Formiguer amb l'adquisició de mobiliari.

La regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, ha agraït la companyia la seva col·laboració amb aquest projecte social que "ens ajuden a donar suport als infants amb necessitats especials".


Foto: Representants de l'Ajuntament i de Bimbo / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La situació per sequera canvia aquesta setmana a la fase d'Alerta
25 Jun 2024 11:15 - RedaccióLa situació per sequera canvia aquesta setmana a la fase d'Alerta

Santa Perpètua i altres 200 municipis del sistema Ter-Llobregat entraran en situació d’Alerta per [ ... ]

Comença Estiu SPM amb gairebé 600 inscripcions
25 Jun 2024 10:48 - RedaccióComença Estiu SPM amb gairebé 600 inscripcions

Aquest dimarts 25 de juny comença la temporada d’Estiu SPM. El calendari escolar finalitza aquest [ ... ]

L'Aula del parc proposa fer joguines amb residus per tancar la temporada
25 Jun 2024 09:33 - RedaccióL'Aula del parc proposa fer joguines amb residus per tancar la temporada

Juguem amb els residus és el títol del taller que tanca el proper diumenge 30 de juny la temporada [ ... ]