hola

El Centre Cívic la Rambla va acollir ahir dimecres 30 de novembre l’acte commemoratiu del Dia internacional de la ciutat educadora que ha promogut el PEC de Santa Perpètua. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor d’educació Pere Garcia, van ser els encarregats de donar lectura al manifest en el marc d’una activitat inter-generacional. El manifest posava en valor el municipi com a promotor de la participació i el treball conjunt de la ciutadania en la definició del model comú de ciutat.

Santa Perpètua forma part de l’associació internacional de ciutats educadores juntament amb 500 altres ciutats més de 36 països de tots els continents. L’objectiu d’aquestes diades és crear consciència sobre la importància de l'educació i visualitzar el compromís de l'Ajuntament com a administració més propera al ciutadania per situar-la com un vector generador de benestar, convivència, prosperitat i cohesió social.El manifest també expressava que Santa Perpètua ha de ser un espai de pau i d’oportunitats, on es respiri seguretat i benestar, on es garanteixin els drets i es creïn oportunitats per totes i tots.

El regidor d’Eduació, Pere Garcia, va explicar que ciutat educadora no fa referència a l’educació formativa sinó vivencial. «La formació en el respecte, la convivència i en les relacions entre persones és ser ciutat educadora» ha indicat Pere Garcia.Per la seva part, l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va considerar que l’activitat inter-generacional ha estat un encert per la promoció de valors de grans a joves tot destacant que aquest és l’esperit de les ciutats educadores.


Foto: L'alcaldessa i el regidor d'Educació van donar lectura al manifest / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]