hola

L'acte central de la programació del 25N se celebra aquest divendres a partir de les 17.30 hores a la plaça del 8 de març (davant del Vapor) amb la lectura del manifest institucional i la representació d'una peça curta teatral: Los celos de Edipo, a càrrec de la companyia Carro de Baco.

En aquesta ocasió la lectura del manifest anirà a càrrec de tres homes vinculats a l'esport, al comerç i a l'educació. La regidora d'Igualtat, Sandra Gómez, ha destacat que el manifest dona veu als homes per mostrar el seu rebuig a les violències masclistes ja que la seva erradicació "és un moviment que ho hem de fer entre tothom" i afegeix que en aquesta lluita "no estem soles".

Aquest divendres també finalitza la campanya per mostrar el rebuig a les violències masclistes a través de les xarxes socials. L'Ajuntament convida a penjar fotos dient NO a les violències masclistes amb les etiquetes #SPMdiuNO i #25N. Gómez va destacar que l'any passat la iniciativa va funcionar i desitja que aquest any la campanya sigui massiva.

La programació commemorativa del 25N també inclou el 30 de novembre, a les 18.30 hores, a la Biblioteca la presentació literària: Trenqueu en cas d’emergència. Manual per a víctimes i supervivents de violències masclistes, de Carla Vall i Duran; i el 2 de desembre, a les 19 hores a l'Aula Vapor, l'obra teatral El Escritorio, a càrrec de la companyia Carro de Baco.

D'altra banda, fins l'1 de desembre es pot visitar al Centre Cívic Mas Costa l'exposició: Violència masclista en la parella:desmuntem mites? La mostra proposa una revisió d’alguns mites associats a l’amor romàntic i a la violència masclista i ofereix idees i elements de reflexió per transformar aquests mites i creences i avançar, així, vers unes relacions lliures violència masclista. En el marc de la programació del 25N, el Centre Cívic Can Folguera, va acollir també l'exposició Dones trencant barreres.Transformant les ciutats mediterrànies.


Foto: Santa Perpètua commemora el 25N amb un ampli programa d'activitats / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]