hola

El Casal Popular Pit Roig va celebrar el sisè aniversari de la seva seu situada al carrer d'Enric Granados amb un seguit d'activitats que van tenir molt de seguiment. El programa festiu es va desenvolupar durant la tarda i nit de dissabte passat 19 de novembre.

L’aniversari va començar a les 18 hores amb jocs de taula i un tats de vins amb la Bodega Folguera. També un concurs relacionat amb el Casal i un sopar de pintxos amenitzat amb música.

Una de les sòcies del Casal Popular Pit Roig, Marta Pagès, ha destacat que aquest aniversari era més especial perquè, com a d'altres entitats, després de la pandèmia ha costat revifar. Pagès s'ha mostrat satisfeta amb la resposta de les sòcies.

El Casal Popular va celebrar l'aniversari amb jocs de taula diferents dels habituals, amb un tast de vins, amb un un concurs amb preguntes sobre dates importants del Casal i el va cloure amb un sopar i música, com ha recordat Pagès.

El projecte de Casal va començar fa uns nou anys però la seu és la que fa sis anys ara i que, com apunta Marta Pagès, ha permès realitzar més activitats i fer crèixer l'entitat.Pagès ha recordat que el Casal és un espai on trobar oci alternatiu, activitats culturals, d'exposicions, d'intercanvi d'esperiències i de xerrades.

El Casal Popular recorda que són les pròpies entitats que conformen el Casal i les sòcies les que van proposant i organitzant activitats, tot i que ja hi ha algunes de fixes cada mes com les tardes de jocs de taula, les cerveses artesanes o la música en vinils.De la propera programació del Casal Popular Pit Roig destaquen dues jornades de Quinto aquest desembre. Marta Pagès anima a persones amb inquietuds o a entitats que vulguin fer alguna activitat a la seu del casal a posar-se en contacte per dissenyar-le perquè el Casal és un espai obert.


Foto: Una de les activitats programades durant l'aniversari / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

 S’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus
17 Maig 2024 12:48 - Redacció S’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de tractament de residus

Aquest divendres, 17 de maig, s’inicia el període de pagament voluntari del nou rebut comarcal de [ ... ]

L'AFA de l'Institut Escola Santiga celebra diumenge la Festa de la Natura
17 Maig 2024 10:06 - RedaccióL'AFA de l'Institut Escola Santiga celebra diumenge la Festa de la Natura

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Escola Santiga celebrarà el 19 de maig [ ... ]

L'AMPTA de l'Escola La Florida celebra dissabte la seva festa i la 8ª edició del cros
17 Maig 2024 09:59 - RedaccióL'AMPTA de l'Escola La Florida celebra dissabte la seva festa i la 8ª edició del cros

El dissabte 18 de maig l’AMPTA de l’Escola La Florida celebra la seva activitat anual. Ha programat [ ... ]