hola

Avui dilluns 7 de novembre finalitza el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria de subvencions a la instal·lació d’ascensors i a actuacions de millora de l’accessibilitat i de rehabilitació d’edificis.
L’Ajuntament de Santa Perpètua destina una partida de 100.000 euros amb l’objectiu de fomentar aquestes actuacions. La presentació de les sol·licituds s'ha de fer de manera telemàtica per a les comunitats de veïns i podrà fer-se presencialment si es tracta d'una persona física, propietària d'un habitatge on no hi hagi divisió horitzontal a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, prèvia sol·licitud de cita per la gestió de la presentació. L’Ajuntament ha establert dues línies d’ajut. La primera està vinculada a millorar l’accessibilitat i la instal·lació d’ascensors. La segona línia d’ajut correspon al foment de la rehabilitació d’edificis de tipologia residencial. Per consultar els detalls de la subvenció es pot entrar al web municipal..

Poden ser beneficiàries les juntes de comunitats de propietaris (divisió horitzontal), els propietaris d’edificis plurifamiliars d’habitatges (sense divisió horitzontal) i el propietaris d’habitatges unifamiliars, que compleixin els requisits que estableixen les bases que es poden consultar al web staperpetua.cat.

Segons dades incloses a la diagnosi i anàlisi del Pla local d’Habitatge, a Santa Perpètua el 57,2% dels edificis residencials tenen entre 21 i 50 anys. El document estableix que el parc d’habitatges és relativament modern i això fa que l’estat de conservació dels edificis sigui majoritàriament bo. Malgrat les dades que proporciona el cens, la realitat és una altra, ja que en força edificis de Can Folguera, l’estat de conservació és entre deficient i dolent, segons marca l'informe


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional
01 Des 2023 09:22 - RedaccióSanta Perpètua commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda en col·laboració amb l’Escola Municipal de les Arts [ ... ]

Unes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal
01 Des 2023 09:20 - RedaccióUnes quaranta parades ompliran aquest dissabte la Fira de Nadal

Gairebé una quarantena de paradetes participaran aquest dissabte 2 de desembre a la Fira de Nadal de [ ... ]

L’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme
01 Des 2023 09:31 - RedaccióL’Assemblea Fènix debat aquest divendres quines de les onze propostes volen dur a terme

Ja ha arribat el dia de l’assemblea Fènix. Aquest divendres 1 de desembre a les 18 hores a La Promo [ ... ]