hola

El Consell Infantil Municipal (CIM) treballarà aquest curs sobre el reciclatge i la reducció del consum dels plàstics.Aquest va ser l'encàrrec que l'Ajuntament va fer ahir als representants de l'alumnat de cinquè i sisè de tots els centres educatius de Santa Perpètua. La primera trobada es va desenvolupar al Casal Cívic i Comunitari de Santa Perpètua.

El regidor d'educació, Pere García, ha explicat que aquest tema medi ambiental ha agradat molt als representants de CIM que ahir mateix ja començaven a qüestionar-se sobre el reciclatge. García ha subratllat que després d'uns cursos tractant sobre els sentiments, "ara s'ha volgut fer un canvi d'àmbit temàtic". Les trobades del CIM aquest curs seran en un emplaçament diferent degut a problemes d'agenda amb l'Aula Vapor i es faran al Casal Cívic i Comunitari, situat a la plaça de Miquel Martí i Pol. El regidor d'Educació ha apuntat que un punt a favor és que aquest és un equipament en el qual conviuran infants i persones d'edat avançada.

El sistema de treball del CIM no ha variat i l'alumnat anirà treballant a classe sobre diversos aspectes que després els representants posaran en comú a les trobades del CIM. Al final del procés tindran unes conclusions i unes propostes que presentaran a l'Ajuntament a la Sala de Plens. Pere García ha subratllat que les persones que dinamitzaran aquest curs el CIM van encaixar molt bé ja ahir amb els infants i ha subratllat que és molt important perquè "el CIM és un treball que es pot fer si hi ha confiança i participació".

El Consell Infantil Municipal ha començat ja a caminar amb aquest encàrrec sobre reciclatge i reducció del consum dels plàstics que ahir li va fer l'Ajuntament. Demà dijous a la tarda es trobarà per primer cop el Consell d'Adolescents Municipal, també al Casal Cívic i Comunitari. En aquest cas, però, tot serà una mica diferent ja que aquest serà el primer curs en què el Consell d'Adolescents prendrà la seva forma. Tan és així que seran els mateixos joves els que redactin el reglament d'aquest nou òrgan de l'Ajuntament i també faran la proposta de la temàtica a treballar. Per al regidor d'Educació és primordial la implicació dels joves en un òrgan com és el Consell d'Adolescents que té per objectiu empoderar-los i exposar els temes que els preocupen.


Foto: Primera trobada del CIM d'aquest curs escolar / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]