hola

El Programa d’Acom­panyament Educatiu, PAE – Baobab, es posa en marxa i torna a repetir experiència per aquest curs 2022/2023.

Es tracta d’un servei municipal adreçat als centres escolars públics de Primària i Secundària de Santa Perpètua per tal de millorar l’aprenentatge de l’alumnat i la seva integració educativa, cultural i lingüística. Per al present curs hi ha un total de vuitanta-dos alumnes inscrits de les escoles Bernat de Mogoda, Santa Perpètua i dels instituts Rovira-Forns, Estela Ibèrica i l’Institut Escola Santiga.

L’objectiu del servei és poder oferir un suport a la tasca educativa que realitza l’escola i la família, fora de l’horari lectiu. D’aquesta manera, l’alumnat pot consolidar i ampliar l’aprenentatge de les competències bàsiques i transversals, com també desenvolupar competències d’organització, planificació i desenvolupament en relació amb l’estudi i l’acompliment de tasques educatives diverses. El PAE vol millorar els resultats acadèmics dels participants i combatre l’abandonament prematur del sistema educatiu.

Aquest any com a novetat, el Casal Cívic serà també centre del PAE per a l’alumnat de l’ESO de l’Institut Escola Santiga i de l’Estela Ibèrica. Des de la Regidoria d’Educació es destaca la importància “d’un acompanyament socioeducatiu per la millora de l’èxit escolar incidint en l’alumnat, les famílies i la col·laboració amb l’escola”.


Foto: Mural del PAE-Baobab a l'Escola Bressol Municipal l'Espiga / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]