hola

El grup de treball del Servei Comunitari del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) ha realitzat la primera trobada d’inici del curs 2022-2023.

En aquesta edició els projectes proposats a l’alumnat perquè puguin desenvolupar el Servei Comunitari són: Ment activa per la nostra Gent Gran, on es fan activitats vinculades a la dinamització de la gent gran que s’organitzen des del Servei de Gent Gran i la Xarxa de Centres Cívics; Sumem amb el PAE, Programa d’acompanyament educatiu de la Regidoria d’Educació que es duu a terme en els centres educatius públics; Col·laborem amb la lliga Fair Play, lliga dels diferents equips de futbol de les escoles de Primària que organitza el servei d’Esports. Durant la trobada també es van presentar dos projectes més que s’estan definint relacionats amb el Servei Municipal de Nova Ciutadania i amb l’ONG Asperpol. Aquest grup de treball del Servei Comunitari del PEC està format per representants dels centres educatius de secundària (Col·legi Sagrada Família, Escola Tabor, Institut Estela Ibèrica i Institut Rovira Forns), el Centre de Recursos Pedagògics, el regidor d’educació, la Cap d’Unitat d’Educació i la dinamitzadora del PEC.

El PEC va assumir el compromís de col·laborar en la implantació del Servei Comunitari a partir del curs 2019-20, acompanyant els centres educatius de Secundària amb l’objectiu de fomentar una xarxa comunitària i solidària local, que posés en relació els centres educatius, serveis municipals i entitats, i connectés l’alumnat jove amb projectes, accions, col·lectius i activitats d’alt valor social, cívic i educatiu. La Regidoria d’Educació assenyala que el Servei Comunitari és una eina per treballar la competència social i ciutadana, i per educar l’alumnat en la ciutadania activa, fomentant el seu compromís amb la construcció d’una societat més justa, cohesionada i arrelada al territori.


Foto: Primera reunió del grup de treball del Servei Comunitari d'aquest curs / Reg Educació 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]