hola

Espiral Catalunya i l’AFA de l’Escola Santa Perpètua commemoren el proper 27 d’octubre el Dia de la Conscienciació sobre el TDAH ( (Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat) amb l’organització d’un berenar solidari i un conta contes inclusius. L’activitat s’iniciarà a les 16.45 hores i tindrà lloc a l’Escola Santa Perpètua. La sessió de contes anirà a càrrec de la narradora, bibliotecària escolar i mestra d’educació infantil, Mercè Martínez, d’Un Conte al Sac. L’activitat és gratuïta i oberta a tots els públics i edats però cal confirmar aquest assistència a través d’aquest enllaç de google forms https://forms.gle/orSdABd5Zq45D3VJ6.

«Amb aquesta activitat, les entitats volem fomentar, de manera lúdica; la inclusió, la conscienciació i l’empatia cap al món de la diversitat», ha explicat Espiral. L’entitat també ha assenyalat que la finalitat d’aquest dia és reduir l’estigma del TDAH i afavorir el reconeixement i la detecció precoç. Per la seva part, l’AFA de l’Escola Santa Perpètua ha detallat la importància de sensibilitzar la comunitat educativa, treballar per la inclusió, lluitar contra l’estigmatització i donar suport a les famílies i els infants que pateixen aquest o qualsevol altre tipus de trastorns.

Durant la jornada del 27 d’octubre, la façana de l’Ajuntament lluirà un llaç taronja i els llums de la font de la rotonda de la Font s’encendran també d’aquest color per commemorar el Dia de la Conscienciació sobre el del TDAH. Aquest és trastorn del neurodesenvolupament que inhibeix la capacitat de regular l’activitat (hiperactivitat), pensaments i comportament (impulsivitat) i atenció.


Foto: Mercè Martínez oferirà una sessió de contes amb el Dia de la Conscienciació sobre el TDAH / Mercè Martínez

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]