hola

La zona exterior del Centre Cívic La Florida compta amb un nou equipament de jocs infantils.

La instal·lació s’ha renovat completament amb nou material de jocs de fusta i la reconstrucció del paviment de cautxú, que es trobava amb mancances a causa de l’acció dels arrels dels arbres propers que es va aixecar en algunes zones. El parc es va obrir al públic el 7 d’octubre. L’actuació també contempla la millora de la bassa del centre cívic, que està pendent d’executar. El Consistori va adjudicar el projecte de renovació del parc del Centre Cívic La Florida a l’empresa Asfaltos Barcino per un import de 159.599 euros, que va incloure com a millora en la licitació una actuació a la bassa. L’Ajuntament de Santa Perpètua estudia ara el disseny d’un nou projecte per millorar aquest espai.

D’altra banda, també es va renovar el parc de Rosa Sensat, que està ubicat a la cantonada entre el carrer de Puig i Cadafalch i l’avinguda de Barcelona S’ha reconstruït el paviment de cautxú, en mal estat a causa dels arrels dels arbres adjacents. El parc es va obrir durant l’estiu. L’actuació es va adjudicar també a l’empresa Asfaltos Barcino per un import de 48.859,80 euros.

Aquestes dues actuacions han format part del Pla d’Inversions Municipal 2021-2023 i han permès renovat jocs i paviments per la seguretat i el gaudiment dels més petits. Aquest any, en el marc del programa de manteniment de parcs també s’han realitzat actuacions als parcs de Vinton Gray Cerf, de Louis Pasteur, de la plaça Nova i de Miquel Segura.


Foto. Parc del Centre Cívic La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]