hola

Aquest divendres 30 de setembre està previst que es celebri l’acte central de la Setmana de la Gent Gran que s’està desenvolupant des del dilluns amb activitats lúdiques i culturals diverses.

L’acte central tindrà lloc a les 18.30 h al parc Central i consistirà en un espectacle musical Mujeres soñando boleros, a càrrec de Maria Confussión.

Aquest és el canvi més important de la Setmana de la Gent Gran ja que l’Ajuntament ha optat per fer un canvi de format i no hi haurà el berenar que es feia antigament a taula parada. La regidora de Gent Gran, Ana Bajo, ha expressat que la funció del Consistori és oferir activitats diferents a les què ja fan habitualment les entitats de gent gran del municipi i un concert pot ser una bona opció després de veure l’assistència durant la programació de 2021 d’aquesta mateixa efemèride. Ana Bajo ha afirmat que “la gent gran es mereix un concert important, més que un ball”. Al tancament d’aquesta edició s’esperava l’assistència de més de 600 persones.

La Setmana de la Gent Gran va començar amb una visita guiada al renovat edifici del Vapor Aranyó; encara avui es pot gaudir al Celler de la Granja Soldevila de l’exposició de l’Institut Català de les Dones Dones grans, grans dones. Un total de 170 persones van participar de la sortida a les mines de sal i al castell de Cardona i també es va programar la xerrada El testament Vital. Què és? Què cal saber?. Ana Bajo ha agraït la implicació de les tres entitats de gent gran del municipi que han facilitat la logística de la sortida.


Foto: Xerrada ahir al Casal Cívic, en el marc de la Setmana de la Gent Gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal
04 Des 2023 13:07 - RedaccióLa Fira de Nadal i l'encesa de llums donen la benvinguda al Nadal

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 2 de [ ... ]

Santa Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional
04 Des 2023 12:33 - RedaccióSanta Perpètua visibilitza les persones amb diversitat funcional

Santa Perpètua de Mogoda ha commemorat el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional amb una actuació [ ... ]

Renfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida
04 Des 2023 09:50 - RedaccióRenfe invertirà 3,23 milions d'euros en la millora de l'accessibilitat de l'estació de La Florida

Renfe millorarà l’accessibilitat de l’estació de Santa Perpètua de Mogoda-La Florida de la línia [ ... ]