hola

Des d'avui i fins al 30 de setembre a Santa Perpètua se celebra la Setmana de la Gent Gran coincidint que l'1 d'octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran. L’acte central tindrà lloc aquest divendres al parc Central a les 18.30 h i consisteix en un espectacle musical “Mujeres soñando boleros” a càrrec de Maria Confussión.

Aquest és el canvi més important de la Setmana de la Gent Gran ja que l'Ajuntament ha optat per fer un canvi de format i no hi haurà el berenar que es feia antigament a taula parada. El Consistori ha pensat que la seva funció és oferir activitats diferents a les què ja fan habitualment les entitats de gent gran del municipi i un concert pot ser una bona opció després de veure l'assistència durant la programació de 2021 d'aquesta mateixa efemèride.

La Setmana de la Gent Gran ha començat avui amb una visita guiada al renovat edifici del Vapor Aranyó; demà es podrà veure l’exposició Dones grans, grans dones amb visita guiada al Celler de la Granja Soldevila. El programa inclou una sortida cultural el 28 de setembre a les mines de sal i al castell de Cardona i aquest dijous la xerrada “El testament Vital” Què és? Què cal saber?

La regidora de Gent Gran, Ana Bajo, ha expressat que el berenar formarà part de l'obsequi que es donarà a les més de 600 persones que han recollit el tiquet per a l'acte central de la programació. Bajo detallat que l'espectacle Mujeres Soñando boleros fa un homenatge a diverses compositores del món.

La renovació d'activitats i la possibilitat d'altres espectacles són dos dels motius per fer aquest canvi de format de l'acte central, segons ha explicat Ana Bajo, que afirma que la gent gran es mereix un concert important, més que un ball.

La Setmana de la Gent Gran ha començat avui amb una visita al vapor Arañó amb entrades exhaurides, però demà encara hi ha places per visitar l'exposició Dones grans, grans dones amb guia. La regidora de gent gran ha apuntat que la mostra estarà disponible tota la setmana al celler de la granja Soldevila en horari d'obertura de l'equipament.

Un total de 170 persones participaran a la sortida a Cardona del dimecres 28 de setembre. Els assistents visitaran les mines de sal i el castell. A més faran un menjar en un restaurant amb ball. Ana Bajo ha agraït la implicació de les tres entitats de gent gran del municipi que fan possible la sortida.

Oberta a tothom és la xerrada prevista per aquest dijous a les 18 h al Casal cívic i comunitari “El testament Vital” Què és? Què cal saber?Ana Bajo ha subratllat que la xerrada va sorgir de les enquestes fetes el curs passat en les activitats que es duen a terme a la Xarxa de Centres Cívics.


Foto:Un moment de la visita guiada al Vapor que s'ha realitzat aquest matí / L'informatiu  

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N amb un mural
28 Nov 2022 14:22 - RedaccióL'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N amb un mural

La comunitat educativa i les famílies de l'Escola Bernat de Mogoda ha pintat un mural aquest 25 de [ ... ]

El 25N reclama la implicació dels homes en la lluita contra les violències masclistes
28 Nov 2022 09:15 - RedaccióEl 25N reclama la implicació dels homes en la lluita contra les violències masclistes

     La plaça del 8 de Març va acollir el divendres l’acte central del Dia internacional [ ... ]

L'Ajuntament celebra l’anunci de la reducció de la velocitat a l'AP-7
25 Nov 2022 12:29 - RedaccióL'Ajuntament celebra l’anunci de la reducció de la velocitat a l'AP-7

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha valorat positivament l’anunci del Servei [ ... ]