hola

Les classes des d’aquest curs 2022-2023 es realitzaran en una ubicació definitiva al carrer de García Nieto número 1, a l'edifici que ocupava l'Escola Els Aigüerols. El centre educatiu ocupa la primera i segona planta d’aquest immoble. Aquest canvi suposa una nova etapa millorada ja que, segons ha explicat el director de l’Escola d’Adults Can Folguera, Julio Lasobras, “ara es disposa d’unes aules amb les dimensions adequades per donar classe, amb unes condicions d’infraestructures també millors que permeten augmentar la qualitat dels ensenyaments que s’imparteixen”. Un dels aspectes més destacats és el disposar d’aules amb llum natural que fan més agradable les sessions per a alumnat i professorat i el fet de poder mantenir distàncies correctes entre totes les persones a l’aula.

El trasllat de La Granja a l’edifici actual s’ha fet a finals de juliol i aquest setembre “esperàvem que la Generalitat ens hagués enviat mobiliari, però no ha arribat”, segons ha informat, Julio Lasobras. El regidor d’Eduació, Pere García, ha subratllat que “per fi hem pogut fer el canvi i hem dotat d’un espai definitiu a l’escola d’adults”.

El curs comença amb un increment de matrícules respecte als cursos de la pandèmia, però encara per sota de les xifres anteriors i aquest és un dels objectius que es persegueixen amb aquest nou començament en un edifici a peu de carrer i cèntric. Tot i que les formacions comencen avui, encara hi ha opcions de matricular-se de la majoria d’ensenyaments. El centre ofereix formació instrumental, que és la formació equivalent a Primària, a dos nivells diferents 1 i 2; i el graduat en educació secundària GESO1 i GESO2, en horari de tarda vespre. L’alumnat que acaba té el títol oficial d’ESO. L’Escola d’Adults Can Folguera també prepara persones amb ESO o sense ella per superar les proves d’accés a cicles formatius de grau superior. Aquesta preparació té un curs escolar de durada. Pel que fa a idiomes, l’Escola d’Adults Can Folguera ofereix sis grups d’anglès, dos de cada nivell en horari de matí i tarda i tres grups de francès, un de cada nivell, en horari de tarda. També ofereix català i castellà per a persones nouvingudes i principiants. I l’altra opció a estudiar a l’Escola d’Adults és ofimàtica a nivell usuari de quatre nivells. Competic inicial i Competic 1, 2 i 3 que incorporen un títol que és equivalent al certificat ACTIC.


Foto: L'antic edifici d'Els Aigüerols acull l'Escola d'Adults / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]