hola

Un total de 135 activitats de diferents temàtiques s’han posat a disposició dels centres educatius de Santa Perpètua en el marc de la Programació Estable del curs 2022-2023 que enguany presenta 13 novetats, nou més que el curs passat. Aquesta programació és fruit de la col·laboració de totes les regidories coordinades per la Regidoria d’Educació i que pretén donar suport a l’escola en la seva tasca educadora, fent possible el treball conjunt entre escola i municipi.

D’entre les novetats la Regidoria de Seguretat Ciutadana presenta una formació sota el títol Vehicles de Mobilitat Personal (VMP). Està adreçada a l’alumnat de secundària i tractarà l’ús d’aquest tipus de vehicles i la normativa vigent.

Per la seva part la Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional proposa Cooperem o Competim amb l’objectiu de fomentar la cooperació i donar a conèixer el Dia de la No-violència i la Pau a l’alumnat de 2n de Primària. En el cas de la Regidoria d’Igualtat i Drets Civils ha apostat per activitats que donin eines als escolars per reconèixer les seves emocions i fer front als conflictes. La Regidoria d’Educació presenta com a novetat tres maletes pedagògiques, com per exemple, Celebrem la sexualitat, una activitat adreçada a Infantil, Primària i Secundària per tractar l’educació afectiva i sexual integral.

Les regidories de Salut Pública de l’Ajuntament de Santa Perpètua i de Desenvolupament Local també han proposat algunes novetats en el marc de la Programació Estable a les escoles.


Foto: imatge d'arxiu d'una activitat de Salut Pública / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua
12 Jun 2024 11:07 - RedaccióEl Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua

El Síndic de Greuges ha rebut un total de set trucades o videotrucades en la seva atenció telemàtica [ ... ]

Més de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor
12 Jun 2024 10:05 - RedaccióMés de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor

Un total de 91 persones van donar sang i 4 persones van poder donar plasma en el marc del projecte "Una [ ... ]

La Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica
12 Jun 2024 09:55 - RedaccióLa Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica

Els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica a la coberta de la Nau de Serveis Municipals [ ... ]