hola

L ’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obre a tota la població del municipi la possibilitat d’adquirir la targeta T-10 reduïda de la línia de bus urbà. Des d’aquest dijous 1 de setembre i fins a final d’any, aquest benefici que inclou la reducció del 50% del preu de la targeta de deu viatges i que s’aplica habitualment a la gent gran, als joves d’entre 17 i 23 anys i a les persones amb mobilitat reduïda s’amplia a totes les persones empadronades a Santa Perpètua. El preu del bitllet senzill continua a l’import habitual de 2,40 euros, mentre que amb la possibilitat d’adquirir la T-10 reduïda el preu de dels 10 viatges es rebaixa de 9,10 euros (targeta S1) a 4,55 euros. Aquests títols es poden adquirir als estancs del municipi fins al 31 de desembre i tenen validesa fins al 15 de gener.

Aquest 1 de setembre també han entrat en vigor els nous abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància de Renfe, anunciats per l’Estat al juliol. Els títols es poden aconseguir a l’app de Rodalies i a les taquilles i les màquines d’autovenda de les estacions. Per adquirir els abonaments gratuïts, cal dipositar una fiança de deu euros en els serveis de Rodalies i de 20 euros a la Mitja Distància. Aquest import es retornarà si s’han realitzat com a mínim 16 desplaçaments durant la gratuïtat.

D’altra banda, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) també ha implantat la reducció temporal fins a final d’any de les seves tarifes del transport públic, amb una reducció del preu dels principals títols integrats.


Foto: El bus urbà a la parada de la rotonda del Miró / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Festa per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí
23 febrer 2024 09:40 - RedaccióFesta per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí

SPSolidària i DISACAT (Diàspora Sahrauí en Catalunya) organitzen aquest dissabte 24 de febrer a la [ ... ]

L’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera
23 febrer 2024 09:47 - RedaccióL’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està estudiant la interpretació jurídica de la normativa [ ... ]

El Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval
22 febrer 2024 13:45 - RedaccióEl Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval

  El Club Edad de Oro ha celebrat al Centre Cívic de La Florida la festa de Carnaval i un concurs [ ... ]