hola

 

La ciutadania de Santa Perpètua ja pot gaudir del nou parc d’aigua. La instal·lació, ubicada al parc d’Europa al barri de Mas Costa, s’ha posat en marxa aquest matí a les 10 hores. Infants i famílies han estrenat avui aquest espai aquàtic d’esbarjo que compta amb tres zones de jocs, adaptades a les diferents edats. Hi ha una zona per a infants petits que consisteix en un espai de jocs de textures d’aigua suaus i fàcils de manipular. A més, hi ha un espai familiar que és una zona interactiva perquè les famílies puguin interactuar amb els diferents elements i rajos d’aigua. Per als infants més grans hi ha un espai que compta amb jocs amb una major quantitat d’aigua. Aquesta zona forma part dels refugis climàtics de Santa Perpètua dels quals disposa la ciutadania per combatre les altes temperatures.

El parc és gratuït, obre de dilluns a diumenge de les 10 a les 20 hores i s’han de respectar les següents normes: fer servir calçat adequat, no es pot menjar ni beure dins de la instal·lació, està prohibida l’entrada d’animals, els menors de dos anys han de portar bolquer i s’han de mantenir vigilats als infants.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que l’objectiu d’aquest parc d’aigua és que “les famílies i, en especial els infants, gaudeixin i s’ho puguin passar bé i passar les altes temperatures en les millors condicions”. Isabel Garcia ha destacat que aquesta nova zona també ha estat iniciativa dels infants del municipi, ja que “volien un parc diferent i vam començar a treballar amb ells i, per tant, la idea que avui puguem obrir aquest parc d’aigua és gràcies a les aportacions i demandes dels nostres infants”.

L’alcaldessa ha detallat que hi ha la previsió d’instal·lar dos bancs més a l’ombra, papereres i també perimetrar el parc per evitar la contaminació de l’aigua. Isabel Garcia ha remarcat que “està prohibit dutxar-se en les instal·lacions i que si alguna persona llença sabó, en ser un circuit d’aigua tancat, automàticament es pararà”. D’aquesta manera, les famílies “poden tenir la seguretat que si el circuit detecta alguna alteració, el parc s’atura”. La primera edil perpetuenca ha informat de la intenció de construir més parcs d’aquesta tipologia a altres indrets del municipi. 

Aquesta actuació forma part del Pla d’Inversions municipals i ha comptat amb un pressupost de 295.156,51 euros. Sobre el pla, Isabel Garcia ha explicat que "esperem complir amb el màxim de les propostes que vam fer a l'inici del mandat".

La presidenta de l’Associació Gaudeix Mas Costa, Estefanía Claramonte, ha explicat que la ubicació del nou parc d’aigua “ens sembla que es troba a un lloc estratègic, al costat d’un altre parc infantil, i que donarà vida al municipi, al barri i als comerços”. Claramonte ha destacat que és una bona manera de “refrescar-se i que la infraestructura i el sistema del circuit de l’aigua tingui les característiques que té està molt bé”.

 

Foto: Nou parc d'aigua de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]