hola

La Regidoria d’Habitatge ha obert avui un procés de participació a la plataforma virtual per recollir les preocupacions de la ciutadania en matèria d’habitatge.

L’acció s’emmarca en la diagnosi del Pla local d’Habitatge, que l’Ajuntament està realitzant amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Aquest Pla és un instrument de planificació i programació de les polítiques municipals en matèria d’habitatge dins de les competències municipals. “Volem detectar les preocupacions i aquelles problemàtiques que la ciutadania de Santa Perpètua considera que existeixen al municipi”, ha explicat el regidor d’Habitatge, Sergi Hernández.

Juntament amb l’enquesta, es pot consultar el document amb la Fase 1 de la redacció del Pla local d’Habitatge, que inclou l’anàlisi i diagnòstic de la situació actual del parc d’habitatges del municipi. Aquest document es complementarà amb les aportacions i preocupacions que mostri la ciutadania, mitjançant aquest formulari, segons ha explicat el regidor que ha afegit que un cop tancada la diagnosi, es definiran les línies d’actuació per tal de millorar cadascuna de les problemàtiques que es plantegin.

L’enquesta es podrà emplenar fins al 29 de juliol i presenta tot un seguit de problemàtiques que afecten al municipi en temes d’habitatge que la ciutadania pot valorar en funció de la rellevància que consideri. Així es pregunta per la diversitat del parc d’habitatges, l’estat de conservació, els problemes d’accessibilitat, els preus tant de lloguer com de compra, les situacions d’ocupació, els problemes d’emancipació i les accions prioritàries a desenvolupar per part de l’Ajuntament, entre d’altres.

L’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona estan elaborant el Pla Local d’Habitatge de Santa Perpètua. El document “és un recurs que ens dotarà d’una planificació estratègica a mitjà i llarg termini per determinar l’estat de tot el parc immobiliari de Santa Perpètua així com les necessitats socials per definir les diferents tipologies d’habitatge que es puguin desenvolupar en un futur”, segons ha explicat el regidor d’Habitatge. Hernández ha detallat que el Pla afrontarà grans reptes que van des de com s’executen les rehabilitacions de barris fins a on es mobilitza els habitatges buits dels grans tenidors. El Pla té un cost de 32.500 euros, dels quals la Diputació de Barcelona aporta 26.000 i l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, 6.500 euros.


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua
12 Jun 2024 11:07 - RedaccióEl Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua

El Síndic de Greuges ha rebut un total de set trucades o videotrucades en la seva atenció telemàtica [ ... ]

Més de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor
12 Jun 2024 10:05 - RedaccióMés de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor

Un total de 91 persones van donar sang i 4 persones van poder donar plasma en el marc del projecte "Una [ ... ]

La Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica
12 Jun 2024 09:55 - RedaccióLa Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica

Els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica a la coberta de la Nau de Serveis Municipals [ ... ]