hola

Un grup d’alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Sagrada Família ha desenvolupat una aplicació mòbil amb el nom CIUDADANÍA adreçada a persones nouvingudes al municipi.

L’activitat s’emmarca en el Servei Comunitari del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) del Servei d’Educació i s’ha treballat conjuntament amb la Regidoria de Ciutadania de l’Ajuntament. És una iniciativa que va començar el curs passat amb l’alumnat de l’Institut Estela Ibèrica, ja que van crear amb èxit el primer prototip de l’aplicació en català.

L’app es dirigeix a persones provinents de països castellanoparlants i el Daniel, un dels escolars que l’ha desenvolupat, ha explicat que l’objectiu és “ajudar a les persones que encara no entenen del tot el català i facilitar la informació de Santa Perpètua en diferents àmbits com la sanitat i l’educació, per exemple”. En l’aplicació les persones usuàries trobaran els principals llocs d’interès, com l’Oficina d’Atenció al Ciutadà; els centres sanitaris, els centres de formació, els punts d’acollida, els espais culturals, etc. Segons informa la coordinació del Col·legi Sagrada Família el procés de l’app CIUDADANÍA “els nois i noies han pogut posar en pràctica tots els coneixements de programació assolits durant el curs escolar”.

L’alumnat ha detallat se’ls va donar el prototip i ells van haver d’afegir contingut i traduir-ho al castellà. Els representants han afirmat que hi ha intenció que tingui una continuïtat. El grup d’escolars va presentar l’app als participants de l’última formació del Mòdul C. durant la cloenda. L’app es pot descarregar a través de Google Play.


Foto: L'alumnat va presentar l'aplicació a la cloenda del Mòdul C / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]