hola

Els Aigüerols va celebrar divendres 17 de juny la seva darrera Nit d’Escola. L’AFA juntament amb el centre van organitzar una tarda-nit especial amb jocs inflables d’aigua, un concert del grup d’animació infantil local La Belluga i un sopar de germanor. A més, l’alumnat va poder-se fotografiar gràcies a una màquina instantània que es va instal·lar al pati del centre.

Famílies d’alumnat actual i passat van assistir a la festa que va esdevenir un comiat a tretze anys d’Escola Els Aigüerols a l’edifici de serveis educatius, ubicat al carrer de Garcia Nieto. El proper any el centre es fusiona amb l’Institut-Escola Santiga i l’actual edifici passarà a ser l’escola d’adults del municipi.

A la festa de comiat va assistir també la directora que va veure néixer l’escola, Dora Martínez i l’AFA va reconèixer la tasca del professorat, personal no docent i ambdues direccions del centre, l’antiga i l’actual.

L’Escola Els Aigüerols va néixer el curs 2009-2010 amb el compromís de la Generalitat de construcció d’un edifici a l’antic camp de futbol, a l’avinguda de Santiga. Durant aquests anys, la comunitat educativa d’Els Aigüerols s’ha caracteritzat per la seva reivindicació en defensa de la continuïtat del projecte educatiu i la construcció de l’edifici.

El president de l’AFA, José María Villaescusa, va expressar que la darrera Nit d’Escola era només un comiat a el nom d’Els Aigüerols perquè la comunitat educativa continua i s’amplia el proper any malgrat tot va voler destacar l’emotivitat de la festa. Villaescusa va voler posar en valor la lluita i reivindicació de la comunitat educativa d’Els Aigüerols durant tretze anys així com la seva capacitat d’adaptació a les diferents situacions sobrevingudes. El president de l’AFA va mostrar-se optimista amb la fusió amb l’Institut Escola Santiga.

Per la seva part, el director d’Els Aigüerols i director el proper curs de l’Institut Escola Santiga, Robert Compta, manifestava que després de dos anys sense celebrar la Nit d’Escola tornava a fer-se per acomiadar ara un edifici. Tot i això, Compta expressava que no és el final d’Els Aigüerols perquè el proper curs «la família s’amplia».


Foto: La Belluga va oferir un concert al pati de l'escola / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El passeig de la Florida tindrà un nou pas de vianants intel·ligent
29 Set 2022 11:14 - RedaccióEl passeig de la Florida tindrà un nou pas de vianants intel·ligent

L’Ajuntament de Santa Perpètua instal·larà un nou pas de vianants intel·ligent al passeig de La [ ... ]

Santa Perpètua compta amb una entitat de jocs de rols
29 Set 2022 11:13 - RedaccióSanta Perpètua compta amb una entitat de jocs de rols

Cada primer dissabte de mes l’entitat local El Salón de los Héroes, que promou els jocs de taula [ ... ]

Comencen les obres de la primera fase de l'ampliació de l'Institut Escola Santiga
29 Set 2022 09:52 - RedaccióComencen les obres de la primera fase de l'ampliació de l'Institut Escola Santiga

Aquesta setmana han començat les obres d'ampliació de l'Institut Escola Santiga. Els treballs s'han [ ... ]