hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert les inscripcions per participar en una sessió informativa sobre els recursos dels ajuts i subvencions municipals i de Next Generation que la ciutadania pot aprofitar per rehabilitar edificis i instal·lar ascensors.

El regidor d’Habitatge, Sergi Hernández, ha explicat que el Consistori perpetuenc ha arribat a un acord amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona, responsable d’una de les Oficines Tècniques de Rehabilitació, per tal de poder organitzar aquestes sessions informatives, que s’adrecen a les associacions de veïns, les administradores de finques i la ciutadnia de Santa Perpètua que hi tinguin interès. El regidor ha detallat que per a l’organització d’aquesta sessió informativa, l’Ajuntament obre “un termini mínim de quinze dies per tal que totes les persones interessades en assistir-hi enviïn un correu electrònic a habitatge@staperpetua.cat manifestant el seu interès en assitir i en rebre possible informació posterior relacionada”. Des d’aquest servei municipal, es contactarà a les persones i comunitats interessades per concertar les visites on s’explicaran de manera personalitzada a quins recursos d’ajuts de rehabilitació i instal·lació d’ascensors poden accedir.

Dilluns 23 de maig es va obrir el termini per presentar sol·licituds al programa d’ajuts de rehabilitació d’edificis del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat, finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation. Properament també s’obriran els terminis per als programes de millora de l’eficiència energètica en habitatges (7 de juny) i per a l’elaboració del llibre de l’edifici per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació (20 juny), també inclosos en aquest pla.


Foto: Ascensor en un bloc d'habitatges de Can Folguera antic / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'AEU obre inscripcions per al proper curs que comença el 6 d'octubre
26 Set 2022 09:55 - RedaccióL'AEU obre inscripcions per al proper curs que comença el 6 d'octubre

L’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Santa Perpètua començarà el curs amb una xerrada inaugural [ ... ]

El programa Reciclos permet l’augment del 5% en el reciclatge d’envasos al municipi
23 Set 2022 14:11 - RedaccióEl programa Reciclos permet l’augment del 5% en el reciclatge d’envasos al municipi

Aquest mes de setembre fa justament un any que Reciclos, el Sistema de Devolució i Recompensa que desenvolupa [ ... ]

Nova formació per a entitats del Punt de Suport Associatiu
22 Set 2022 12:40 - RedaccióNova formació per a entitats del Punt de Suport Associatiu

El Punt de Suport Associatiu de Santa Perpètua amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona [ ... ]