hola

Els Comerciants tornaran a repetir al mes d’octubre el Perpetapa, una mostra gastronòmica que s’ha realitzat amb èxit els dies 26 i 28 de maig. Des de l’associació expliquen que la iniciativa, nova a Santa Perpètua, ha tingut una molt bona resposta per part de la ciutadania. Els restauradors participants han venut més de sis-centes tapes en total i, en alguns casos, han exhaurit el producte. A més, també han explicat que la Perpetapa els hi ha servit per donar a conèixer el seu local i el seu producte.

Els Comerciants vol continuar promocionant aquesta mostra per tal que compti amb la participació de més restauradors i es converteixi en un esdeveniment conegut al municipi.

La Perpetapa també sortejava entre dos vals de 50 euros per gastar a algun dels locals participants entre aquells que van tastar una de les tapes. Els guanyadors han estat Núria Valero i Isabel Mercader.

Els restaurants participants en aquesta primera edició del Perpetapa han estat Vuitantas 80’s, Lake Hookah, Pizzeria Makkeroni, Vermut Negre i El Rebost de Mas Costa. Els establiments oferien una tapa o un pintxo més beguda a un preu fix de 2’5 euros.

La Perpetapa, una iniciativa de l’associació de Comerciants, ha comptat també amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua.


Foto:Una de les tapes participants en aquesta primera edició / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]