hola

La Biblioteca Josep Jardí ha recollit 335 quilos d’aliments a través del Mercat solidari de revistes, llibres i música. Aquests aliments han estat recollits per la Regidoria de Serveis Socials i es destinaran a les famílies amb menys recursos de Santa Perpètua.

Concretament s’han recollit 142 quilos d’arròs, 98 de pasta, 40 de llegums, nou litres d’oli, 14 quilos de sucre, quatre de farina, set litres de llet, sis litres de caldo i 15 quilos de diversos aliments no demanats. Això comporta que la ciutadania s’ha emportat uns mil documents que l’equipament ha donat de baixa durant aquest any. Per cada quilo o litre es podien agafar tres documents.

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Ana Bajo, ha expressat que “aquesta recollida és una gran ajuda pel magatzem municipal d’aliments, que gestiona el Cabàs Solidari”.

La directora de la Biblioteca Josep Jardí, Míriam Gàsquez, s’ha mostrat molt satisfeta amb el desenvolupament de l'activitat i ha destacat que abans de fer-la, molts usuaris preguntaven sinó es faria enguany.Gásquez ha especificat que s'han recollit 100 quilos d'aliments més que en la primera edició i això en tan per cent és molt increment. Amb aquesta quantitat d’aliments que s’han reaprofitat un miler de documents entre llibres, revistes i CD’s. Gàsquez ha destacat que a l’edició d’enguany s'han implicat en aquesta acció solidària l'Institut Estela Ibèrica i l'Escola Els Aigüerols.

Aquesta va ser la darrera activitat que es va fer abans del tancament de la Biblioteca per obres. La previsió és que els treballs de reforma de la Biblioteca Municipal comencin el 30 de maig i que es pugui reobrir a finals de setembre.


Foto: La regidora de Serveis Socials i la directora de la Biblioteca durant el mercat solidari / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]

L'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB
15 Abr 2024 17:16 - RedaccióL'Ajuntament renova el Segell Infoparticipa que atorga la UAB

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha renovat el Segell Infoparticipa com a reconeixement a [ ... ]

Joventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès
15 Abr 2024 10:06 - RedaccióJoventut obre inscripcions per participar a un taller per gestionar l'angoixa i l'estrès

Avui 15 d'abril s'han obert les inscripcions per participar al Taller Em comprenc, eines per a [ ... ]