hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua complementarà la zona de jocs existents en el parc d’Europa, situat al barri de Mas Costa, amb una zona de jocs d’aigua. El Consistori ha aprovat el projecte bàsic i execució d’aquesta nova zona de jocs inclusiva per a infants de totes les edats. La superfície serà d’uns 375 m2 i compta amb un pressupost de licitació de 295.947,03 euros.

Un parc d’aigua és un espai sense profunditat, accessible i amb tots els requisits de seguretat que marca la normativa europea. “L’objectiu és crear un parc d’aigua en una zona de l’actual parc d’Europa, innovant i diversificant les maneres de jugar creant així una nova zona lúdica adequada a totes les edats”, segons explica el tinent d’Alcaldia de l’Àrea de Territori, Jordi Navarro, que ha afegit que “es vol crear un espai divertit per a infants, i que sigui còmode i relaxant per als més grans, amb un aspecte net i una imatge que cridi l’atenció a infants i adults per potenciar al màxim la zona sense distorsionar la imatge general que ja hi ha del parc”.

El projecte proposa crear un espai lúdic, familiar i refrescant, amb la instal·lació d’un conjunt de jocs d’aigua obert a tothom i d’accés totalment lliure. El nou espai d’esbarjo permetrà l’activitat social i física, principalment en el període d’estiu. S’ubicarà en un extrem del parc en la zona propera a la línia de rodalies R8 (Granollers-Martorell). L’àrea de jocs d’aigua s’ha projectat en tres zones que comprenen jocs destinats a franges de públic diferent segons l’edat. La d’infants petits proposa una zona amb jocs de textures d’aigua suaus i fàcils de manipular pels petits i que, en cap cas, existeixin elements en els quals l’aigua caigui per sobre el cap. La familiar serà una zona interactiva que pretén que la família al complert interactuï amb els elements i rajos d’aigua del parc. I la darrera, la de joves, serà una zona dirigida als infants més grans i més atrevits, que comptarà amb rajos amb major quantitat d’aigua.


Foto: Parc d'Europa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua reitera el seu compromís amb el poble sahrauí
26 febrer 2024 12:53 - RedaccióSanta Perpètua reitera el seu compromís amb el poble sahrauí

Santa Perpètua va acollir aquest dissabte 24 de febrer l'acte de commemoració del 48è aniversari [ ... ]

Obert el termini de sol·licituds de subvencions per a projectes de cooperació
26 febrer 2024 12:06 - RedaccióObert el termini de sol·licituds de subvencions per a projectes de cooperació

L’Ajuntament de Santa Perpètua obre del 26 de febrer al 10 de març el període per presentar projectes [ ... ]

A partir del 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital per estacionar a la zona vermella
23 febrer 2024 09:37 - RedaccióA partir del 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital per estacionar a la zona vermella

A partir d’aquest dilluns 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital gratuït amb l’aplicació [ ... ]