hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua s’ha reunit amb diverses entitats bancàries de la localitat per fer-los arribar les queixes ciutadanes sobre el servei deficient que estan oferint sobretot davant la reducció d’hores d’atenció presencial i amb especial incidència amb la gent gran. De moment, ha fet trobades amb els responsables locals del Banc de Sabadell, del BBVA i del Banc Santander.

Isabel Garcia ha destacat que “no és de rebut que l’horari d’atenció al públic finalitzi a les 11 del matí” i més tenint en compte que les entitats bancàries han anat tancant oficines i ara només n’hi ha una, a la Rambla. Això genera desigualtats pels desplaçaments que ha de fer la ciutadania que viu a barris com La Florida o Mas Costa. Una altra de les demandes de l’Ajuntament és que el personal acompanyi aquelles persones que no tenen els coneixements ni les eines per fer les gestions a través del caixer o online. L’alcaldessa ha insistit que la ciutadania necessita “més personal, més flexibilitat horària no només d’atenció presencial sinó d’obertura com a mínim una tarda i més acompanyament per fer les gestions”.

La primera edil ha expressat que les persones de referència de les entitats bancàries són les de les direccions locals que també pateixen aquests canvis empresarials. Però ha insistit que les entitats estan donant un servei deficitari i, en canvi, a nivell global estan obtenint milions d’euros de beneficis. L’Ajuntament de Santa Perpètua té previst reunir-se properament amb altres entitats bancàries amb oficines a la nostra localitat.


Foto: L’alcaldessa amb el director de l’oficina del Banc Sabadell al municipi, José Luís Redondo / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua
12 Jun 2024 11:07 - RedaccióEl Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua

El Síndic de Greuges ha rebut un total de set trucades o videotrucades en la seva atenció telemàtica [ ... ]

Més de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor
12 Jun 2024 10:05 - RedaccióMés de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor

Un total de 91 persones van donar sang i 4 persones van poder donar plasma en el marc del projecte "Una [ ... ]

La Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica
12 Jun 2024 09:55 - RedaccióLa Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica

Els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica a la coberta de la Nau de Serveis Municipals [ ... ]