hola

Un total de 235 alumnes, distribuïts en deu grups, de tercer curs de Primària de les escoles de Santa Perpètua participaran aquest curs a l'activitat Visquem l'Ajuntament que organitza la Regidoria d'Educació dins del marc de la Programació Estable. L'activitat recupera la presencialitat i l'alumnat pot tornar a visitar les dependències municipals així com els vehicles de la Policia Local. La primera visita a la Casa de la Vila l'ha realitzat aquest dimecres 23 de març el grup de tercer de l'Institut Escola Santiga.

L'alumnat realitza un treball previ a la visita amb el dossier pedagògic que facilita la Regidoria d'Educació on s'expliquen dades del municipi, una petita història dels edificis que han acollit els ajuntaments de Santa Perpètua al llarg dels darrers temps, així com està organitzat l’Ajuntament a l’actualitat.

La visita consisteix en una entrevista amb l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor d'Educació,Pere Garcia, a la Sala de Plens. En el decurs d'aquesta trobada l'alumnat pot formular preguntes i suggeriments. 
Els objectius d'aquesta activitat són apropar l'Ajuntament als escolars, com a institució més propera a la ciutadania, donar a conèixer el funcionament de l'administració local i fomentar la participació.

El regidor d'Educació, Pere García, ha expressat que l'activitat del Visquem l'Ajuntament té aquest curs un format més semblant al prepandèmic i ha comentat que el que "més ens agrada són les preguntes i demandes que fan els infants" i que es fan arribar als diferents departaments.

L'alcaldessa en el dossier que es distribueix entre l'alumnat els engresca "a participar activament com a ciutadans/es en el futur de la ciutat perquè vosaltres sou el futur de Santa Perpètua de Mogoda"


Foto: Alumnat de 3 curs de l'Institut Escola Santiga / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]