hola

Torna la Festa Major d’Hivern de Santa Perpètua després que al 2021 no es pogués celebrar a causa de la Covid-19. L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Cultura, i gràcies a la participació d’entitats del municipi, ha programat tot un seguit d’activitats per commemorar el dia de Santa Perpètua. Aquest dilluns 28 de febrer és el tret de sortida amb concerts de l’EMA i les celebracions del dia d’Andalusia. La Festa Major també programa exhibicions de Balls de les entitats Urban Dance, Arts Humanes i Mogoda Country a diversos espais del municipi el dia 6 de març. L’Agrupació Sardanista organitzarà una ballada de sardanes amb la Cobla Sabadell en la mateixa data.
Moguda Perpètua també hi serà present al programa amb el Correstasques i una nit de DJ’s el 4 de març i la Santa Mogoda obrirà el CAM per la segona nit de DJ de la Festa Major el dia 12.

Els Joves diables de Santa Perpètua també tornaran als carrers per omplir-los de foc i tabals. La plantada de feres, tradicional per la Festa Major d’Hivern, treurà la Pepa, la bèstia del municipi i el Moll Fer, la convidada de la Colla els Torrats, el dissabte 5 de març. El patrimoni i la història també tenen un espai a la Festa Major i per això, el CREM, organitza diverses xerrades i conferències sobre Santiga i, en el marc de les seves XII Jornades del CREM, de l’11 a l’1 d’abril.

Març és tanmateix temporada de calçots i el Casal Popular Pit Roig no desaprofitarà l’ocasió per organitzar una nova calçotada el dia 19. La Llotja de vehicles clàssics o els actes del 8 de març igualment s’inclouen en el programa de la Festa Major d’Hivern el 5 i el 7 de març, respectivament.

El gremi de firaires de la província de Barcelona també torna al recinte firal amb les atraccions del divendres 4 al dilluns 7 de març i els artesans mostraran els seus productes a les tradicionals parades al passeig de la Florida, que tornen a instal·lar-se.

L’Ajuntament ja ha posat en marxa la web de la Festa Major i el Fecebook ja informa de les diferents activitats previstes. El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha definit la Festa Major d’Hivern com a molt participada per les entitats i ha destacat les diferents activitats que organitzen. A més, Solà ha recordat que la Festa Major inclou també programació pròpia de l’Ajuntament com ara l’obra professional de Teatre. “El programa de Festa Major és molt digne i després de gairebé dos anys de pandèmia, es troba dins d’un marc de normalitat malgrat que convivim amb la Covid i hem de continuar fent les coses bé”, ha manifestat Solà.

 

Foto: La Pepa és la fera de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]