hola

 

La Deixalleria municipal repartirà bosses compostables a aquells ciutadans que ho demanin un cop hagin portat els seus residus a les instal·lacions. L’objectiu de la iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient, és ajudar a tots aquelles persones que reciclen la fracció de l’orgànica a les seves llars facilitant les bosses on s’hi ha de dipositar aquesta matèria. “Malgrat que la ciutadania té l’obligatorietat de reciclar per motius legals, econòmics i ambientals, volem facilitar la seva realització”, expliquen des de Medi Ambient.

L’Ajuntament de Santa Perpètua recorda que tots els domicilis han de pagar la taxa municipal de residus, però que segons l’ús que es fa de la Deixalleria s’obtenen bonificacions. Per a aquelles persones que facin de tres a cinc aportacions, la reducció en la taxa és del 5%, si es fan entre sis i deu, 15% i a partir d’onze és d’un 20%. Per això és molt important presentar la targeta identificativa al personal de la Deixalleria que es pot realitzar a les mateixes instal·lacions.

Servei Reutilitza

La Deixalleria disposa del servei Reutilitza que dona segona vida a objectes en bon estat de conservació i funcionament. Segons l’estat de l’objecte s’introdueix amb un número de referència al programa Reutilitza que es pot consultar al web municipal staperpetua.cat. Allà els usuaris s’han d’identificar amb el número de targeta de la deixalleria i el DNI i poden veure i triar els objectes que volen reutilitzar. Un cop es demana, l’usuari disposa de tres dies per retirar-lo personalment de la Deixalleria i signar un document de compromís de bon i ús i de no revenda de l’objecte.


Foto: Deixalleria Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]