hola

 

La Deixalleria municipal repartirà bosses compostables a aquells ciutadans que ho demanin un cop hagin portat els seus residus a les instal·lacions. L’objectiu de la iniciativa de la Regidoria de Medi Ambient, és ajudar a tots aquelles persones que reciclen la fracció de l’orgànica a les seves llars facilitant les bosses on s’hi ha de dipositar aquesta matèria. “Malgrat que la ciutadania té l’obligatorietat de reciclar per motius legals, econòmics i ambientals, volem facilitar la seva realització”, expliquen des de Medi Ambient.

L’Ajuntament de Santa Perpètua recorda que tots els domicilis han de pagar la taxa municipal de residus, però que segons l’ús que es fa de la Deixalleria s’obtenen bonificacions. Per a aquelles persones que facin de tres a cinc aportacions, la reducció en la taxa és del 5%, si es fan entre sis i deu, 15% i a partir d’onze és d’un 20%. Per això és molt important presentar la targeta identificativa al personal de la Deixalleria que es pot realitzar a les mateixes instal·lacions.

Servei Reutilitza

La Deixalleria disposa del servei Reutilitza que dona segona vida a objectes en bon estat de conservació i funcionament. Segons l’estat de l’objecte s’introdueix amb un número de referència al programa Reutilitza que es pot consultar al web municipal staperpetua.cat. Allà els usuaris s’han d’identificar amb el número de targeta de la deixalleria i el DNI i poden veure i triar els objectes que volen reutilitzar. Un cop es demana, l’usuari disposa de tres dies per retirar-lo personalment de la Deixalleria i signar un document de compromís de bon i ús i de no revenda de l’objecte.


Foto: Deixalleria Municipal / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Aula del Parc obre inscripcions a un taller de pintura japonesa i natura
05 Oct 2022 13:59 - RedaccióL'Aula del Parc obre inscripcions a un taller de pintura japonesa i natura

L'Aula del Parc ha programat pel proper 16 d'octubre d'11 a 13 hores un taller de pintura japonesa i [ ... ]

L'Escola Tabor celebra el seu 55è aniversari
05 Oct 2022 10:03 - RedaccióL'Escola Tabor celebra el seu 55è aniversari

El 2 d’octubre és l’aniversari de l’Escola Tabor. Aquest dia, de l’any 1967, va obrir les seves [ ... ]

Una trentena d'associacions locals participaran el 8 d’octubre a una nova Mostra d’Entitats
05 Oct 2022 09:40 - RedaccióUna trentena d'associacions locals participaran el 8 d’octubre a una nova Mostra d’Entitats

L’any 2020 havia de celebrar-se la darrera edició de la Mostra d’Entitats però la pandèmia va [ ... ]