hola

 

La campanya 'Cap infant sense joguina' que organitza anualment la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha beneficiat un total de 96 infants de 46 famílies en situació de vulnerabilitat. El Consistori ha volgut destacar la important aportació ciutadana a la campanya de recollida de joguines.

La classe de 5è de Primària de l'Escola Els Aigüerols va fer una campanya al centre educatiu i va aconseguir aportar una trentena de joguines.La idea de participar en aquesta campanya va sorgir a partir de voler posar un granet de sorra en alguna iniciativa social, segons ha explicat la calsse dels "Activistes". També s'han rebut pilotes de bàsquet donades pel Club Bàsquet Santa Perpètua i aportacions de joguines per part de l'agrupació local del PSC i de la immobiliària Romo Real Estate. Destacar que a la Xarxa de Centres Cívics es van fer aportacions ciutadanes. L'Ajuntament recorda que l'empresa CASSA va fer una aportació de 2.000 euros a aquesta campanya municipal.

La Regidoria de Serveis Socials vol agrair totes les aportacions fetes en aquesta edició així com el suport de dues alumnes de l'Institut Rovira Forns que, en el marc del Servei Comunitari, van prendre part en el procés d'elaboració del lots de joguines que es van repartir a les famílies beneficiàries. Cada infant va rebre un joc o joguina i un llibre adequat a la seva edat, gràcies a les recomanacions de la Biblioteca Josep Jardí. La repartició es va fer de forma esglaonada als tutors, amb cita prèvia i complint amb tots els requisits Covid-19.

Si es fa una comparativa d'aquesta mateixa campanya amb altres anys, la xifra d'enguany ha minvat respecte anys anteriors. Aquest 2022 han estat un total de 96 infants de 46 famílies vulnerables, mentre que l'any passat es van beneficiar 119 infants de 56 famílies; el 2020, 76 famílies i 170 infants, el 2019 en van gaudir 138 infants de 67 famílies, el 2018 van ser 116 infants i el 2017, 125 els infants.


Foto:La classe d'Els Aigüerols va aportar una trentena de joguines / Els Aigüerols 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Festa per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí
23 febrer 2024 09:40 - RedaccióFesta per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí

SPSolidària i DISACAT (Diàspora Sahrauí en Catalunya) organitzen aquest dissabte 24 de febrer a la [ ... ]

L’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera
23 febrer 2024 09:47 - RedaccióL’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està estudiant la interpretació jurídica de la normativa [ ... ]

El Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval
22 febrer 2024 13:45 - RedaccióEl Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval

  El Club Edad de Oro ha celebrat al Centre Cívic de La Florida la festa de Carnaval i un concurs [ ... ]