hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha adjudicat les obres de les noves instal·lacions de l’empresa municipal Mogoda Serveis a l’empresa Abolafio Construccions SL per un import de 674.369,94 euros, IVA inclòs. Les noves dependències s’ubicaran en els terrenys municipals situats al número 33 de l’avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera, i seran el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat. La nova seu aproparà el servei a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei. Aquest espai disposa de més de 3.200 metres quadrats i es correspon a l’antic pàrquing municipal de camions i actualment acull els vehicles de l’empresa municipal.

El projecte inclou els treballs de construcció de l´edifici destinat a taller, aparcament i oficines i les de la marquesina destinada a l’aparcament de camions així com les obres d’urbanització, xarxes de serveis exteriors, jardineria i reg i tancament del solar.

L’actuació també comprèn l’adequació de la planta primera amb els usos d’oficines, sala de reunions i magatzems i connexió de fibra òptica de l’edifici. L’actuació compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC)de 126.703,83 euros. La nova edificació permetrà ubicar tots els vehicles de l’empresa municipal Mogoda Serveis i preveu espai per a una futura ampliació de la flota. La Societat Anònima Municipal Mogoda Serveis és l’empresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua que s’encarrega de la neteja dels carrers i dels edificis públics, de la recollida de tota les fraccions de residus i d’andròmines, de la gestió de la Deixalleria.


Foto: Terrenys on es construirà la nova seu de Mogoda Serveis / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua reitera el seu compromís amb el poble sahrauí
26 febrer 2024 12:53 - RedaccióSanta Perpètua reitera el seu compromís amb el poble sahrauí

Santa Perpètua va acollir aquest dissabte 24 de febrer l'acte de commemoració del 48è aniversari [ ... ]

Obert el termini de sol·licituds de subvencions per a projectes de cooperació
26 febrer 2024 12:06 - RedaccióObert el termini de sol·licituds de subvencions per a projectes de cooperació

L’Ajuntament de Santa Perpètua obre del 26 de febrer al 10 de març el període per presentar projectes [ ... ]

A partir del 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital per estacionar a la zona vermella
23 febrer 2024 09:37 - RedaccióA partir del 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital per estacionar a la zona vermella

A partir d’aquest dilluns 26 de febrer serà obligatori el tiquet digital gratuït amb l’aplicació [ ... ]