hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua continua realitzant accions en el marc de l’elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana del municipi. Des d’aquest dilluns ja es troba obert un qüestionari online sobre els hàbits de mobilitat de la ciutadania de Santa Perpètua. L’objectiu d’aquesta acció participativa és recollir dades sobre els hàbits personals en relació als desplaçaments, al tipus de vehicle que s’utilitza i a les preferències pel que fa a la mobilitat. La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament, Neus Garcia, ha explicat que l’enquesta servirà perquè “la ciutadania pugui contestar i dir la seva sobre quins són els seus hàbits de mobilitat, tant a dins del municipi com per anar a treballar o estudiar”. A l’enquesta també hi haurà preguntes que permetran recollir totes les opinions possibles i així “elaborar un Pla de Mobilitat que intenti resoldre les problemàtiques del municipi”, ha comentat Neus García. El qüestionari es pot contestar a l’enllaç https://bit.ly/QuestionariHabitsMobilitatSPM.

La regidora ha convidat a la ciutadania a participar en l’enquesta i formar part de l’elaboració del Pla de Mobilitat i també ha anunciat que la següent acció participativa seran enquestes al carrer per seguir recollint opinions sobre la mobilitat a Santa Perpètua. Aquestes es realitzaran una vegada acabi el termini per contestar el qüestionari online que és el 20 de gener.

Neus García ha detallat que la redacció del nou Pla de Mobilitat té com a objectiu “aconseguir una mobilitat més segura, sostenible i saludable” per a la ciutadania de Santa Perpètua.

 

Foto: Participants als itineraris de mobilitat que es van fer al novembre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Festa per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí
23 febrer 2024 09:40 - RedaccióFesta per commemorar l’aniversari de la República Àrab Sahrauí

SPSolidària i DISACAT (Diàspora Sahrauí en Catalunya) organitzen aquest dissabte 24 de febrer a la [ ... ]

L’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera
23 febrer 2024 09:47 - RedaccióL’Ajuntament es reuneix aquest dissabte amb els hortolans de la Plana del Molí per parlar de la sequera

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda està estudiant la interpretació jurídica de la normativa [ ... ]

El Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval
22 febrer 2024 13:45 - RedaccióEl Club Edad de Oro celebra la festa de Carnaval

  El Club Edad de Oro ha celebrat al Centre Cívic de La Florida la festa de Carnaval i un concurs [ ... ]