hola

La Fira Nadal de Santa Perpètua va atreure moltíssimes persones que al llarg de la jornada del 12 de desembre es van atansar i passejar per la Rambla i la plaça de la Vila on es va celebrar aquesta activitat. Una quarantena de paradetes d'establiments i entitats diverses es van instal·lar a la Rambla oferint articles relacionats amb l'època de Nadal.

La plaça de la Vila va ser l'escenari d'activitats lúdiques i culturals com la Festa del Tió en la qual van participar un total de 250 infants. Jocs per a nenes i nens de 0 a 6 anys i concerts del Combo Infussion i del grup de batukada Santuka, tots dos de l'Escola Municipal de les Arts (EMA). També va actuar el Ball de Gitanes.

La regidora de Comerç, Neus Garcia, considera que els establiments comercials perpetuencs van tenir vendes, però sobretot que els ha servit d'aparador en un dia que normalment tenen tancat. La regidora de Participació i Acció Veïnal, Sandra Gómez, ha explicat que la nova distribució dissenyada aquest any per evitar aglomeracions i permetrà en tot moment activitats culturals i comercials ha funcionat molt bé i a més dona opció de creixement per properes edicions.
Sandra Gómez ha valorat molt bé la nova oferta de jocs per a infants de 0 a 6 anys que ha estat novetat enguany i que ha tingut una molt bona acollida.Les dues regidores han volgut destacar la bona actitud de les persones que han passat per la Fira Nadal mantenint distàncies, amb mascareta i evitant tocar materials.

La regidora de Comerç, Neus Garcia, ha posat en valor l'estand de la plataforma comercial online de l'AMERC Compraprop que ha distribuït una carta pels Reis. Garcia ha recordat que a més de la carta, la clientela dels establiments comercials obtindran tiquets pel trenet de Nadal.

 Aquest any sí s'ha pogut fer la Fira de Nadal després que al 2020 la pandèmia obligués a la seva suspensió.


Foto: La Fira Nadal es va celebrar ahir a la rambla i a la plaça de la Vila / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua ofereix alternatives a sancions per a menors que consumeixin droga a la via pública
27 Set 2022 11:53 - RedaccióSanta Perpètua ofereix alternatives a sancions per a menors que consumeixin droga a la via pública

L’Ajuntament de Santa Perpètua i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya han signat [ ... ]

Quatre agents superen el curs de l'Escola de Policia Catalunya
27 Set 2022 11:51 - RedaccióQuatre agents superen el curs de l'Escola de Policia Catalunya

Quatre agents de la Policia Local de Santa Perpètua, tres homes i una dona, han aprovat i superat el [ ... ]

Avui ha començat la programació de la Setmana de la Gent Gran
26 Set 2022 12:29 - RedaccióAvui ha començat la programació de la Setmana de la Gent Gran

Des d'avui i fins al 30 de setembre a Santa Perpètua se celebra la Setmana de la Gent Gran coincidint [ ... ]