hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda convoca aquest disabte uns itineraris participatius vinculats al procés de participació ciutadana del nou Pla de Mobilitat Urbana que s'està treballant actualment. La sortida dels itineraris serà a les 11 h a la cruïlla del passeig de la Florida amb el Camí de la Granja.

Els recorreguts a peu que es faran seran dos i serviran per compartir i recollir les experiències i opinions de les persones participants vinculades amb la mobilitat. Tindran una durada màxima de dues hores. Al llarg de la passejada les persones que participen podran observar, expressar, escoltar i recollir valoracions, comentaris i aportacions que ajudin a reflexionar sobre els reptes de futur que té la ciutat i com abordar-los.

Aquestes itineraris o passejades es realitzaran el dissabte 27 de novembre de 2021 a les 11 hores. El lloc de trobada serà el passeig de La Florida amb el Camí de la Granja. Per participar cal fer inscripció prèvia al següent formulari

La regidora de Mobilitat i transport, Neus Garcia, ha recordat que per tal d'elaborar el nou Pla local de Mobilitat s'intenta copsar les opinions i reflexions del màxim possible de persones i els itineraris de dissabte són una acció més.Garcia ha animat la ciutadania a la participació de persones de totes les edats que tinguin coses a reflexionar sobre la mobilitat i ha insistit que les inscripcions estaran obertes mentre hi hagi places lliures.Tot i que es faran dos recorreguts diferents, un cap al barri de La Florida i un altre cap al barri de Can Folguera i Centre Vila, la regidora de Mobilitat i Transport destaca que les reflexions es poden fer independentment del recorregut perquè hi ha problemàtiques generals. Neus Garcia ha apuntat que seria bona la participació de persones grans, joves i amb diverses dificultats perquè l'empresa que està elaborant la diagnosi del Pla de Mobilitat tingui el màxim d'opinions de la ciutadania.


Foto: Camí de la Granja, a l'alçada de la nova estació de la R8

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'AEU obre inscripcions per al proper curs que comença el 6 d'octubre
26 Set 2022 09:55 - RedaccióL'AEU obre inscripcions per al proper curs que comença el 6 d'octubre

L’Aula d’Extensió Universitària (AEU) de Santa Perpètua començarà el curs amb una xerrada inaugural [ ... ]

El programa Reciclos permet l’augment del 5% en el reciclatge d’envasos al municipi
23 Set 2022 14:11 - RedaccióEl programa Reciclos permet l’augment del 5% en el reciclatge d’envasos al municipi

Aquest mes de setembre fa justament un any que Reciclos, el Sistema de Devolució i Recompensa que desenvolupa [ ... ]

Nova formació per a entitats del Punt de Suport Associatiu
22 Set 2022 12:40 - RedaccióNova formació per a entitats del Punt de Suport Associatiu

El Punt de Suport Associatiu de Santa Perpètua amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona [ ... ]