hola

Un total de 1.727 alumnes han participat enguany en l’especial d’infants i joves que edita l’Informatiu amb motiu del Dia Mundial de la Infància que es commemora el 20 de novembre. Es tracta d’alumnat de Primària i Secundària de les escoles Bernat de Mogoda, la Florida, Els Aigüerols, Santa Perpètua, Barcanova i Tabor, de l’Institut Escola Santiga i del Col·legi Sagrada Família. La selecció dels treballs es pot veure en un plec central de dotze pàgines que inclou escrits, dibuixos i fotografies fets per infants des de primer de Primària fins a quart de la ESO.

La redacció de l’Informatiu es va posar en contacte amb els centres educatius al mes d’octubre per proposar-los participar en aquest especial. La proposta comptava amb un total de deu activitats pensades per a tots els cicles de Primària i Secundària dels àmbits lingüístics, artístic i de cultura i valors. El tema triat per aquesta ocasió ha estat l’espai que ocupem a Santa Perpètua i com ens relacionem amb ell. La resposta dels centres educatius ha estat ràpida i la qualitat de les propostes realitzades per l’alumnat, molt bona i, això ha fet que la selecció dels treballs que es poden veure en aquest plec especial hagi estat difícil. D’entre les 1.727 propostes des de la redacció de l’Informatiu s’han triat 70 que ocupen les properes dotze pàgines i que inclouen escrits d’opinió i reflexió, passatemps, fotografies del municipi, cartes al veïnat, anuncis sobre civisme i entrevistes, entre d’altres. Aquest és el segon any que l’Informatiu treballa els continguts en un plec especial, però ja en fa cinc que la redacció inclou amb motiu del Dia de la Infància contingut realitzat exclusivament per nens i nenes. Amb aquesta activitat la publicació local vol continuar amb la seva aposta per donar difusió a les reflexions d’infants i joves.

Des de la redacció volem agrair a tota la infància, professorat i centres educatius la seva predisposició i treball conjunt. La portada del plec especial és una col·laboració del jove perpetuenc Max Nusas.

 

Foto: Infants de tercer de l’Escola la Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua
12 Jun 2024 11:07 - RedaccióEl Síndic de Greuges rep dues queixes i cinc consultes en la seva atenció telemàtica a Santa Perpètua

El Síndic de Greuges ha rebut un total de set trucades o videotrucades en la seva atenció telemàtica [ ... ]

Més de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor
12 Jun 2024 10:05 - RedaccióMés de 90 persones donen sang en el marc d'un projecte de l'Escola Tabor

Un total de 91 persones van donar sang i 4 persones van poder donar plasma en el marc del projecte "Una [ ... ]

La Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica
12 Jun 2024 09:55 - RedaccióLa Nau de Serveis Municipals de la Creueta disposa d'una coberta fotovoltaica

Els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica a la coberta de la Nau de Serveis Municipals [ ... ]