hola

Les regidories de Comerç i de Participació i Acció Veïnal mantenen obertes les inscripcions per participar a la Fira de Nadal que tindrà lloc el diumenge 12 de desembre. L’any passat es va suspendre degut a la situació epidemiològica i enguany es recupera adaptant-se a les restriccions actuals.

La Fira de Nadal es desenvoluparà de 10 a 19 hores a la Rambla i a la plaça de la Vila. Aquest any el gruix de paradetes s'instal·laran a la Rambla per donar més amplitud i evitar aglomeracions. A la plaça de la Vila hi haurà un escenari on es podran veure diverses actuacions programades des de la Regidoria de Cultura i a la Rambla es col·locarà un altre per tal que entitats culturals puguin fer exhibicions, segons ha avançat el tècnic de Participació i Acció Veïnal, Toni del Valle.

Les entitats, comerços i persones autònomes del municipi que vulguin participar amb la venda de productes propis de les festes nadalenques poden apuntar-se accedint als formularis d’inscripció a l’apartat Us interessa del web municipal staperpetua.cat. En aquest apartat, hi haurà també totes les indicacions que caldrà seguir per participar de la Fira.

Les entitats sense ànim de lucre que tinguin dubtes sobre el procés d’inscripció poden contactar al telèfon 93 574 37 21. En el cas dels comerços o persones autònomes locals, el telèfon de contacte és el 93 544 61 63. El període d'inscripció finalitzarà el 28 de novembre.

El tècnic de Participació i Acció Veïnal, Toni del Valle, ha especificat que en aquesta edició no es podrà vendre alimentació que no estigui envasada individualment i amb etiquetatge industrial. Del Valle ha comentat que les associacions vinculades a l'alumnat hauran d'oferir altres coses.


Foto: Imatge d'arxiu de la Fira de Nadal / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals
26 Abr 2024 09:50 - RedaccióAquest dissabte se celebren jornades de portes obertes a les escoles bressol municipals

La jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals s’ha programat per al dissabte 27 d’abril [ ... ]

Salut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme
26 Abr 2024 09:25 - RedaccióSalut convida a realitzar una enquesta sobre tabaquisme

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Santa Perpètua anima a la població local a realitzar una [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella
26 Abr 2024 09:16 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics ofereix suport amb l’APP de la zona vermella

Les persones que es trobin amb dificultats per descarregar o fer servir el nou aplicatiu mòbil de la [ ... ]