hola

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Joan Martínez, va participar ahir a la 21ª Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. L'objectiu d'aquesta taula rodona va ser l'adhesió de la Xarxa a la Declaració de Sabadell per un acord polític i social per a millora de la qualitat de l'aire i també fer una previsió dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS), tal com ha informat el regidor. A més, a la reunió es va fixar la planificació de les accions per al curs vinent, que se centraran amb especial referència a l’emergència climàtica i a la qualitat de l’aire en els municipis, segons ha anunciat la Xarxa a un comunicat.

Durant la taula rodona, cada ajuntament va explicar la seva experiència en relació amb les accions per millorar els indicadors de contaminació. En el cas de Santa Perpètua, el regidor ha explicat que l'Ajuntament "està treballant molt en el tema de la millora de la qualitat de l'aire i la mobilitat sostenible i vam detallar l'experiència amb el CREVE i el vehicle elèctric, així com el compromís amb la cooperativa Som Mobilitat" en relació amb les 15 hores gratuïtes que disposa la ciutadania del municipi per provar el vehicle elèctric compartit.

Joan Martínez explica que en les sessions de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es valoren quines línies a nivell global poden prendre tots els municipis en relació amb la sostenibilitat. El regidor ha comentat que la Xarxa és una associació d'uns 310 municipis on "es tracten temes com els residus o els tipus de desplaçaments que poden tenir els ciutadans per buscar la menor petjada ecològica".

 

Foto: Vehicle elèctric compartit de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Aula del Parc obre inscripcions a un taller de pintura japonesa i natura
05 Oct 2022 13:59 - RedaccióL'Aula del Parc obre inscripcions a un taller de pintura japonesa i natura

L'Aula del Parc ha programat pel proper 16 d'octubre d'11 a 13 hores un taller de pintura japonesa i [ ... ]

L'Escola Tabor celebra el seu 55è aniversari
05 Oct 2022 10:03 - RedaccióL'Escola Tabor celebra el seu 55è aniversari

El 2 d’octubre és l’aniversari de l’Escola Tabor. Aquest dia, de l’any 1967, va obrir les seves [ ... ]

Una trentena d'associacions locals participaran el 8 d’octubre a una nova Mostra d’Entitats
05 Oct 2022 09:40 - RedaccióUna trentena d'associacions locals participaran el 8 d’octubre a una nova Mostra d’Entitats

L’any 2020 havia de celebrar-se la darrera edició de la Mostra d’Entitats però la pandèmia va [ ... ]