hola

Tres són les novetats que s’inclouen al Catàleg del Servei Comunitari del curs 2021-22. Les nostres veïnes científiques: Les coneixes?, Col·laborem amb la Lliga Fair Play!, i Desxifrant el nostre patrimoni immaterial són els títols de les noves propostes del Catàleg, que presenta vuit projectes en total. El Servei Comunitari és una eina per treballar la competència social i ciutadana, i per educar l’alumnat en la ciutadania activa, fomentant el seu compromís en la construcció d’una societat més justa, cohesionada i arrelada al territori. També és un instrument per promoure el treball en xarxa entre els agents educatius per avançar cap als objectius de la Ciutat Educadora, segons destaca la Regidoria d’Educació. Les nostres veïnes científiques: Les coneixes? crearà un itinerari temàtic dedicat a l’aportació de la dona en la ciència a partir de la seva recerca i descobriments. L’objectiu és apropar referents femenins en l’àmbit de la Ciència i fomentar les vocacions científiques entre les estudiants de secundària. L’activitat compta amb el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), l’Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnólogas (AMIT), l’Observatori de la Difusió de la Ciència de la UAB, i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC). Col·laborem amb la Lliga Fair Play! permetrà a l’alumnat de 3r d’ESO la col·laboració en l’arbitratge dels partits de futbol sala d’educació primària de la Lliga Fair Play, impulsada per l’Ajuntament. Aquesta lliga de futbol sala se centra en la promoció dels principals valors de l’esport i s’adreça als grups de futbol extraescolar que les AMPA/AFA impulsen a les escoles.

La darrera novetat, Desxifrant el nostre patrimoni immaterial, proposa recuperar el patrimoni immaterial vinculat a la memòria històrica local i fer-lo accessible a la ciutadania de Santa Perpètua.

Els projectes Descobrim la Biodiversitat a la Riera de Caldes, Ment activa per a la nostra gent gran!, que es va iniciar dimecres passat, Sumem amb el PAE, Benvinguda a Santa Perpètua i Impulsem l’estratègia Residu Zero continuen aquest curs. El regidor d’Educació, Pere García, ha explicat que aquest curs el pro­grama es vol centrar en Santa Perpètua perquè l’objectiu és integrar la comunitat escolar en la local.

 

Foto: Presentació d’un projecte del Servei Comunitari del curs passat / Regidoria d’Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de quaranta persones estan ingressades a l'Hospital de Mollet amb Covid-19
13 Gen 2022 12:22 - RedaccióMés de quaranta persones estan ingressades a l'Hospital de Mollet amb Covid-19

L’Hospital de Mollet ha informat que actualment el centre compta amb 46 persones ingressades amb Covid-19. [ ... ]

Ràdio Santa Perpètua ofereix demà el programa Línia Directa amb l'alcaldessa
13 Gen 2022 11:57 - RedaccióRàdio Santa Perpètua ofereix demà el programa Línia Directa amb l'alcaldessa

Aquest divendres 14 de gener Ràdio Santa Perpètua oferirà la primera edició del 2022 del programa [ ... ]

La Policia Local deté un veí del municipi quan venia droga al carrer
12 Gen 2022 11:32 - RedaccióLa Policia Local deté un veí del municipi quan venia droga al carrer

La Policia Local de Santa Perpètua ha detingut un veí del municipi per ser presumptament autor d'un [ ... ]