hola

L’obertura d’un període de negociació porta a desconvocar les dues primeres jornades d’aturades del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental. El SAD dona servei a 12 municipis de la comarca, entre ells Santa Perpètua, i atén 736 persones. Un total de 134 treballadores familiars i 28 auxiliars presten servei a aquests municipis.

Els representants de les treballadores han explicat que, davant del compromís de l’empresa People Plus Innovation (Grup Optima) d'iniciar un període de negociació amb el Comitè, s’ha acordat desconvocar les dues primeres aturades del servei d'atenció domiciliària convocades per als dies 25 i 26 d’octubre.

Tot i que la conciliació prèvia, celebrada el dimecres 20 d’octubre al Tribunal Laboral de Catalunya, va finalitzar sense acord, l’empresa ha manifestat la seva predisposició a seure a la taula de negociació i abordar les reivindicacions del Comitè. Davant d’aquest moviment el Comitè de Vaga, prèvia consulta a les treballadores, ha decidit desconvocar les dues primeres jornades de vaga convocades i iniciar una negociació amb la voluntat d’assolir les reivindicacions plantejades.

CCOO ha informat que des de que l’any 2020 aquesta empresa va iniciar la prestació d’aquest servei s’han succeït els conflictes i els incompliments. Entre ells la mala gestió dels calendaris laborals i borsa d'hores, la manca de prevenció de riscos laborals i l'incompliment de la formació i del compromís d’increment salarial adquirit en la licitació del servei.

A l’espera del desenvolupament de les negociacions, previstes pel 26 i 28 d’octubre, es mantenen convocades les aturades del servei pels dies 2 i 3 novembre.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Crida ciutadana a formar part del nou Consell Municipal de Medi Ambient que es reuneix avui
15 Abr 2024 09:04 - RedaccióCrida ciutadana a formar part del nou Consell Municipal de Medi Ambient que es reuneix avui

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha convocat el Consell Municipal de Medi Ambient per a avui 15 d’abril [ ... ]

La Mostra d'Ensenyament programa 'Diàlegs de Futur: de l'aula a la feina
11 Abr 2024 11:28 - RedaccióLa Mostra d'Ensenyament programa 'Diàlegs de Futur: de l'aula a la feina

La Regidoria de Joventut organitza avui en el marc de la Mostra d’Ensenyament la taula rodona Diàlegs [ ... ]

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]