hola

L’obertura d’un període de negociació porta a desconvocar les dues primeres jornades d’aturades del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental. El SAD dona servei a 12 municipis de la comarca, entre ells Santa Perpètua, i atén 736 persones. Un total de 134 treballadores familiars i 28 auxiliars presten servei a aquests municipis.

Els representants de les treballadores han explicat que, davant del compromís de l’empresa People Plus Innovation (Grup Optima) d'iniciar un període de negociació amb el Comitè, s’ha acordat desconvocar les dues primeres aturades del servei d'atenció domiciliària convocades per als dies 25 i 26 d’octubre.

Tot i que la conciliació prèvia, celebrada el dimecres 20 d’octubre al Tribunal Laboral de Catalunya, va finalitzar sense acord, l’empresa ha manifestat la seva predisposició a seure a la taula de negociació i abordar les reivindicacions del Comitè. Davant d’aquest moviment el Comitè de Vaga, prèvia consulta a les treballadores, ha decidit desconvocar les dues primeres jornades de vaga convocades i iniciar una negociació amb la voluntat d’assolir les reivindicacions plantejades.

CCOO ha informat que des de que l’any 2020 aquesta empresa va iniciar la prestació d’aquest servei s’han succeït els conflictes i els incompliments. Entre ells la mala gestió dels calendaris laborals i borsa d'hores, la manca de prevenció de riscos laborals i l'incompliment de la formació i del compromís d’increment salarial adquirit en la licitació del servei.

A l’espera del desenvolupament de les negociacions, previstes pel 26 i 28 d’octubre, es mantenen convocades les aturades del servei pels dies 2 i 3 novembre.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de quaranta persones estan ingressades a l'Hospital de Mollet amb Covid-19
13 Gen 2022 12:22 - RedaccióMés de quaranta persones estan ingressades a l'Hospital de Mollet amb Covid-19

L’Hospital de Mollet ha informat que actualment el centre compta amb 46 persones ingressades amb Covid-19. [ ... ]

Ràdio Santa Perpètua ofereix demà el programa Línia Directa amb l'alcaldessa
13 Gen 2022 11:57 - RedaccióRàdio Santa Perpètua ofereix demà el programa Línia Directa amb l'alcaldessa

Aquest divendres 14 de gener Ràdio Santa Perpètua oferirà la primera edició del 2022 del programa [ ... ]

La Policia Local deté un veí del municipi quan venia droga al carrer
12 Gen 2022 11:32 - RedaccióLa Policia Local deté un veí del municipi quan venia droga al carrer

La Policia Local de Santa Perpètua ha detingut un veí del municipi per ser presumptament autor d'un [ ... ]