hola

La Regidoria de Participació i Acció Veïnal, a través del Punt de Suport Associatiu, organitza un curs d'higiene i seguretat alimentària per a les persones que són membres d'associacions de Santa Perpètua.

És una formació de vuit hores repartides en quatre sessions on es tractarà temes com la piràmide alimentària, els aliments antioxidants i l'etiquetatge i informació sobre al·lèrgens, entre d'altres. El curs tindrà lloc els dies 19, 21, 26 i 28 d'octubre de les 19.45 a les 21.45 hores al Centre Cívic La Creueta. La inscripció s'ha de fer en aquest enllaç.

Les persones que vulguin més informació poden adreçar-se al correu suportassociatiu@staperpetua.cat o al telèfon 935743721.

D'altra banda, el departament municipal programa pel mes de novembre el taller Kit d'eines i recursos en línia per a la participació interna, una activitat subvencionada per la Diputació de Barcelona. Els objectius d'aquest taller són, entre d'altres, reactivar la participació i la iniciativa de les persones, millorar la interacció i la col·laboració, generar materials i continguts per a compartir coneixement i afegir dinamisme en la gestió col·lectiva. És un taller que està orientat a potenciar l'ús d'eines de participació online i s'adreça a entitats, col·lectius i persones a títol individual.

La formació serà el 4 de novembre en format telemàtic i tindrà una durada de 3 hores. Properament es donaran més detalls sobre l'hora concreta de l'activitat i com fer la inscripció.

 

Foto: Aliments del mercat municipal de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]