hola

L'Institut Català de la Salut obre des d'aquest dilluns 4 d'octubre el CAP La Florida recuperant l'horari de tarda i així obrirà de dilluns a dijous de 8 a 20 hores, mentre que divendres continuarà de 8 a 15 hores. A banda de l'atenció primària que es realitza en aquests horaris, el dispositiu d'atenció urgent d'aquest centre es continuarà oferint assistència en el seu horari habitual de dilluns a divendres de 20 a 8 hores i dissabtes, diumenges i festius les 24 hores.

"Estem molt satisfets perquè finalment anem recuperant una mica la normalitat en termes d'atenció sanitària", ha manifestat la regidora de Salut, Sandra Gómez, que ha afegit que "de moment l'atenció a la tarda al CAP La Florida serà de dilluns a dijous però esperem que aviat es completi amb divendres a la tarda", ha manifestat Sandra Gómez.

Sandra Gómez ha remarcat que la pandèmia ha deixat palesa la manca de personal d'hospitals i centres d'atenció primària, ha agraït a la direcció de l'Àrea Bàsica de Salut la seva disposició per trobar solucions i així recuperar l'horari de tardes al CAP La Florida.

Tardes Joves

També es recupera des d'aquesta setmana el servei de les tardes joves, que era un dels més reivindicats tant des de la Regidoria de Salut com de Joventut. Les tardes joves són un servei d'orientació i assessorament sobre sexualitat, mètodes anticonceptius, malalties de transmissió sexual, etc. amb una atenció confidencial. Gómez ha assenyalat que des del tancament del CAP La Florida "Els nostres joves havien de marxar a altres municipis per rebre aquest servei, però a partir del 7 d'octubre, podran apropar-se cada dijous al CAP La Florida de 18 a 19.30 hores i consultar amb la llevadora totes les seves inquietuds i necessitats".

El CAP La Florida va reobrir les seves portes el 2 de novembre de 2020 per atendre de manera programada de dilluns a divendres, de vuit del matí a tres de la tarda, després d'haver estat tancat set mesos a causa de la pandèmia, i com a centre d'atenció d'urgències nocturnes, servei que s'havia deixat de prestar al mes d'agost de 2011.


Foto: CAP La Florida / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]