hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va voler reconèixer les persones que ocupen les presidències de les entitats de gent gran, a les seves juntes, i a tots els socis i sòcies pel seu treball al llarg de l'any i més en aquests moments que estem travessant. Va fer-ho en la inauguració de la Setmana de la Gent Gran que va tenir lloc ahir a la pista poliesportiva exterior coberta situada davant del Pavelló Municipal d'Esports.

Avui continua amb un segon concert i divendres finalitzarà amb un tercer coincidint amb l'1 d'octubre del Dia Internacional de la Gent Gran. L'Ajuntament va lliurar un obsequi a la gent gran assistent i recorda que resten entrades per als concerts que es poden recollir a la Granja Soldevila.

Isabel Garcia va destacar "l'alegria de poder tornar a compartir junts amb la gent gran" i va avançar que esperava que l'any vinent es puguin recuperar els grans actes de celebració de la Setmana de la Gent Gran.

L'alcaldessa va lloar el civisme i compromís dels perpetuencs que fa que més del 80% de població en edat de rebre la vacuna de la Covid ja ho hagi fet. I va demanar els assistents que animessin a les persones que encara no ho hagin fet.

Isabel Garcia va reconèixer el treball que fan les entitats de la gent gran i més en aquests dos anys tan difícils per culpa de la pandèmia.L'alcaldessa va tenir un record per a aquelles persones grans que per motiu de la covid 19 o per altres motius no poden assistir a la Setmana de la Gent Gran i va enviar un missatge de suport per a aquestes persones, familiars i amistats.


Foto: Primer concert de la Setmana de la Gent Gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]