hola

Avui comença la Setmana de la Gent Gran que ha preparat l'Ajuntament de Santa Perpètua amb motiu de la commemoració l'1 d'octubre del Dia Internacional de la Gent Gran. La Setmana es compon de tres concerts que es desenvoluparan a la pista poliesportiva exterior coberta situada davant del Pavelló Municipal d'Esports.

Les actuacions musicals començaran a les 19h i finalitzaran a les 20.30 h. El programa de la Setmana de la Gent Gran s'iniciarà avui amb el grup d'havaneres La Xarxa, continuarà demà dijous amb un duet musical i finalitzarà divendres 1 d'octubre amb el quartet Azalea.

L'Ajuntament ha previst un aforament de 300 persones per cada dia, però com que resten encara entrades per als tres concerts, les persones interessades podran recollir més entrades a la Granja Soldevila. Les persones que tinguin entrades per avui i vulguin assistir al de demà o demà passat també trobaran entrades a la seva disposició al mateix recinte de les audicions.

La regidora de Gent Gran, Ana Bajo, ha subratllat que es tracta d'una Setmana de la Gent Gran molt reduïda perquè a dia d'avui no es pot fer el gran berenar, però que s'han programat tres concerts.

Bajo ha fet una crida perquè la gent gran que vulgui assistir als tres concerts pugui recollir entrades per a tots tres. Inicialment s'havia dit que escollissin un per donar l'opció al miler de persones que normalment assisteixen al berenar de la gent gran, però com que encara resten per als tres dies, podran si volen assistir als tres.

El divendres 1 d'octubre també es donarà lectura al Manifest del Consell de la Gent Gran que l'any passat amb la pandèmia es va modificar. La regidora Ana Bajo ha recordat que el 2020 no es va celebrar aquesta commemoració, tan sols es va fer públic a través de les xarxes socials municipals d'un vídeo on portaveus de la Gent Gran llegien el manifest.

 

Foto: L'Ajuntament ha organitzat tres concerts / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]