hola

Un total de 126 propostes de diferents temàtiques s’han posat a disposició dels centres educatius de Santa Perpètua en el marc de la Programació Estable del curs 2021-2022 que enguany presenta 24 novetats, nou més que el curs passat. Aquesta programació és fruit de la col·laboració de totes les regidories coordinades per la Regidoria d’Educació i que pretén donar suport a l’escola en la seva tasca educadora, fent possible el treball conjunt entre escola i municipi. La Regidoria de Solidaritat i Cooperació Internacional presenta com una de les novetats Llenas de vida, un vídeo produït per l’entitat SPSolidària i realitzat per Enguia Hafdala, una jove dels campaments de refugiats sahrauís que fa anys va participar a Santa Perpètua del projecte de colònies d’estiu Vacances en pau acollida per una família del municipi.

La Regidoria d’Igualtat proposa Desmuntem el masclisme!, un taller participatiu on l’alumnat analitzarà els mecanismes de construcció i socialització del masclisme. Una altra activitat és Diverses que té l’objectiu d’ampliar la mirada pel que fa a la diversitat sexual i trencar estereotipis. Una de les activitats que proposa la Regidoria de Joventut és un taller per conscienciar sobre els riscos que poden comportar les xarxes socials. A més, Joventut presenta Mirall, un taller on s’oferirà als estudiants eines per identificar i gestionar les emocions. Educació proposa WonderPonder, una maleta educativa que vol acostar a l’alumnat a grans preguntes de la filosofia de forma divertida. Les regidories de Consum, Desenvolupament Local i Mobilitat i Transports també presenten noves propostes en la Programació Estable.

El regidor d'Educació, Pere García, ha destacat que enguany es presenten més d'una vintena de novetats i que el programa Visquem l'Ajuntament s'està estudiant si els infants de 3er curs poden tornar a desplaçar-se a l'Ajuntament per veure les instal·lacions i serveis municipals.


Foto: Una activitat de la programació Estable del curs passat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]