hola

Els Casals i Campus d'estiu de Santa Perpètua arriben a la seva fi després d'un mes molt dur. La pandèmia de la Covid-19 i l'augment dels contagis durant les darreres setmanes ha provocat que molts grups bombolla del Casal hagin de confinar-se en detectar alguns casos positius de la malaltia.

La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Ana Bajo, assegura que "ha estat un Casal molt dur per la situació tan complicada que estem vivint" i agraeix la feina feta pels monitors i monitores d'estiu, ja que "han fet una tasca de cura i de protecció amb els menors que s'ha de valorar".

Bajo considera "una errada" que, des de la Generalitat de Catalunya, abans de començar els Casals, no s'hagin vacunat a tots els professionals que treballen durant l'estiu a les activitats de lleure. La regidora afirma que "això s'hauria d'haver tingut present i ens hauríem evitat tenir molts grups confinats".

La regidora espera que l'any vinent la pandèmia de la Covid-19 estigui molt més controlada i aquestes activitats d'estiu es puguin dur a terme amb més normalitat.

Aquest any, els Casals i Campus van començar el 28 de juny i finalitzaran el proper 30 de juliol. Han participat més de 500 infants i joves i les activitats han estat organitzades conjuntament per la Regidoria d'Esports i la Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència.

 

Foto: Les activitats d'estiu finalitzen el 30 de juliol / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]