hola

L'ONGD local Asperpol ha enviat aquest dilluns via marítima un contenidor cap a Gàmbia amb el material recollit durant l'any per moblar la clínica de Pakali Ba que ha estat restaurada i ampliada per l'entitat durant l'últim any. Aquest projecte ha comptat amb la subvenció de l'Ajuntament de Santa Perpètua.

El projecte constructiu de rehabilitació del centre mèdic ha solucionat molts problemes d'humitat en el sostre, s'ha ampliat la sala dedicada a maternitat que era molt petita i amb insuficient capacitat elèctrica, i per permetre l'ús de material mèdic molt necessari són imprescindibles plaques fotovoltaiques. Ara en aquest contenidor s'envia mobiliari com llits d'hospital, cadires per a la sala d'espera i material fungible.

En el mateix transport també van taules i cadires per a l'escola de Jarra Sukuta que es va rehabilitar el 2019 i llibres de text que s'han folrat per crear una biblioteca en el mateix centre. El contenidor hauria d'arribar a Gàmbia en unes tres setmanes.

Una delegació d'Asperpol viatjarà a la tardor per acabar de comprovar tots els avenços fets en els seus projectes i poder tancar-los. L'ONGD local ha agraït a les persones voluntàries que durant aquest cap de setmana han treballat per poder col·locar tot el material dins del contenidor i les donacions fetes per diverses empreses que han permès omplir aquest contenidor. Part del cost del transport es paga amb els beneficis obtinguts a través del Torneig solidari de pàdel celebrat a primers de juny. També han agraït a l'Ajuntament la cessió de l'espai on s'ha anat acumulant el material i on s'ha pogut omplir el contenidor.

Foto: Part del  material que s'ha enviat a Gàmbia / L'informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida
01 Des 2021 13:50 - RedaccióSanta Perpètua se suma al Dia Mundial de la lluita contra la Sida

Avui és 1 de desembre, Dia Mundial de la lluita contra la Sida. Per aquest motiu, el balcó de l’Ajuntament [ ... ]

Alkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba
01 Des 2021 13:48 - RedaccióAlkaria posa en marxa una campanya de solidaritat amb Cuba

L'ONGD Alkaria duu a terme una campanya de Solidaritat amb Cuba amb l'objectiu d'aconseguir material [ ... ]

El Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat
01 Des 2021 10:05 - RedaccióEl Gran Recapte preveu que les donacions siguin un 40% inferiors a la de l'any passat

El Gran Recapte organitzat per la Fundació Banc d’Aliments calcula que les aportacions ciutadanes [ ... ]